| andrey333 a întrebat:

Mi-am spart displyul de le telefonul meu( Samusung G S2) Exista vre-o sansa sa mearga displayul daca il schimb de la un alt S2 care a fost bagat la apa. Vreau pareri cam sigure si posibil argumente

FUNDA

7 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Avand in vedere ca ai 2 telefoane terminate, poti sa le vinzi pe ambele, ca si asa sunt praf probabil, sau sa incerci sa schimbi de pe cel spalat bine cam tot ce se poate, adica: placa de baza, camera, butoane etc, lasand doar carcasa, pe care desigur o cureti. Si vezi daca vrea. Daca nu, nu te-ai chinuit degeaba.

| andrey333 explică (pentru sltlp):

Eu tot ce vreau sa iau de pe telefonul spalat e ecranul si vreau sa il pun pe celalalt perfect functionabil. dar ideea e ca nu stiu daca o sa mearga ecranul si am cerut niste sfaturi pentru a putea stii dac sa ma duc sa mi-l puna fara sa dau bani degeaba

| sltlp a răspuns (pentru andrey333):

Daca ambele is s2 de ce sa nu mearga. Doar ca e mult mai greu sa scoti ecranul decat placa de baza si restul, de asta am zis!

| DeyCj a răspuns:

De regulă dysplayurile nu au treabă chiar de fac un pic de baie, doar placa de bază că se depun impurități pe ea și de asta nu mai funcționează. Succes

| andrey333 explică (pentru DeyCj):

Ms asta stiu si eu de placa de baza. doar intrebam sa nu ma duc acolo si sa platesc banii aiurea pe montare happy

| DeyCj a răspuns (pentru andrey333):

Dacă is oamnei corecți o să îți zică precis dacă da sau nu.Succes

| andrey333 explică (pentru DeyCj):

Ms din nou. Dar eu i-au ecranul de la un coleg care el tine telefonul sa ziceam ca 'bibelou' si asa a zis ca are nev de bani si ca imi da diplayul bucuros