| Laura_2638 a întrebat:

Mi-am "stricat" windowsul cu update (microsoft genuine) nefiind licentiat. L-am reformatat si am licenta ( am umblat la key cu cmd:regedit etc). Problema se pune asa: Daca mai dau iar update si imi intra Genuine si se strica din nou? Cat de necesar e update? Deja suflu si in iaurt!

4 răspunsuri:
| NoKidding a răspuns:

Nu te mai complica cu update-urile. Nu-ti foloseste la nimic. Opreste-le din control panel si gata. Update-urile iti face calculatoru' sa mearga ca dracul. Ciao!

| Micutu23 a răspuns:

Intra in control panel > Automatic Updates > bifeaza Download Updates for me, but ler me choose when to instal them. > Ok.
Acum el va incepe sa iti descarce update-urile. Cand te va anunta ca s-au descarcat, dai click pe mesajul respectiv si el te va pune sa alegi intre 2 chestii normal... sau express sau custom.
O alegi pe cea de a doua. odata ales si iti aparea o lista cu toate update-uri care urmeaza a fi instale.
Acum mergi jos de tot si vei gasi Windows Genuine verification (sau ceva de genul asta) o debifezi si mergi mai departe
In cazul in care iti apare o casuta in care iti va spune ca sunt updaturi care nu se vor instala, bifeaza sa numai fi anuntata ulterior despre ele.
Si gata.
Daca in cazul in care s-a instalat si genuine nu dispera.
Cauta pe google Remove WGA. ar trebui sa fie pe primul site "softpedia" descarci si il rulezi. Iti va cere sa dai restart. dupa restart nu vei mai avea probleme cu Genuine si poti face cate update-uri vrei.

| ruPfashu a răspuns:

Daca ai Windows original (licenta) nu ar trebui sa iti intre chestia aia cu Genuine.

| twixie a răspuns:

Exista un anumit update pentru windows care se ocupa de aceasta parte, dar depinde de windows. eu de exemplu am windows 7 si pot alege update-urile pe care le vreau.