Să vedeți! Și-a revenit, iar acum merge perfect! L-am transportat, să se fi mișcat cablul din interior? Care să fi fost cauza?
Nu o să cumpăr altul fiindcă mi-l schimbă gratis cei de la Altex (sau Myria). Ieri mergea cu o viteză cât de cât acceptabilă (0, 5 MB/s deci 1 GB într-o oră), dar de aseară cu 1 MB/minut ceea ce este îngrozitor. Cu programul de mai sus nu pot face nimic, cu ce alt program aş mai putea încerca?
PS: Văd că nu s-au pus bine link-urile la întrebare, dar le puneţi cu Copy-Paste.
Nu știu ce poți face dar problema nu este aceea ci probabil HDD are baduri.(erori)
nu poți face nimic altceva decât sa cumperi altul...
FUNDA?
Am garanţie, deci o să-l schimbe cei de la Altex (sau Myria). Am încercat programul de mai sus, dar nici măcar nu-mi vede HDD-ul. Înainte mergea cu 0, 5 MB pe secundă, acum cu 1 MB pe minut. Nu prea mai pot copia multe... Dar ar trebui să fie ceva program pentru asta, adică HDD-ul încă nu a murit (nu încă) şi se pot recupera informaţiile. Cei de la Altex au spus că nu garantează neapărat că salvează fişierele, deci ar trebui să mai încerc eu. Ai vreo idee ce alt program aş putea folosi?