anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi s-a dezactivat contul pe facebook acum cere un cod pe un nr de telefon care nu-l mai am intrebarea daca mai recuperez contul vreodata? ca nr numai il recuperez

ps nu ma intereseaza facebook dar am poze pe el

9 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

Poți alege să retrimită codul...sau e vorba de numărul de telefon?

| anonim_4396 explică (pentru NoChanceForUs):

Il trimite pe nr care nul mai am

| NoChanceForUs a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci ești cam fără soluții.Trebuia să te gândești la asta înainte să ștergi contul, nu-i așa?

| anonim_4396 explică (pentru NoChanceForUs):

Nu l-am sters, mi-a cerut codul intr-o zi

| NoChanceForUs a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci nu e blocat.
Dă-i doar „skip", trebuie să apară pe undeva pe acolo.

| grgdlk a răspuns:

Du te la compania de telefonie monila si spune la ca ti ai pierdut cartela, daca ai incarcat mai mult de 10 euro pe ea inainte sa o pierzi o primesti gratis, daca nu trebuie sa platesti o taxa de cativa euro, asta in cazul in care nu este abonament si nu l ai mai platit, acolo e altceva, trebuie sa platesti abonamentul dupa aia iti recapeti numarul

| Dia007 a răspuns:

Scrie un e-mail la cei de la FB si explica-le situatia. Intreaba-i pe ei care e pasul urmator pe care il poti face.

| stefan95 a răspuns:

Salut. aceeasi problema am avut-o si eu cu cv timp in urma... pai nu poti sa mai scrii inca o data nr tau de tel. ca pe nr tau de tel primesti codul. altfel nu as stii cum sa te ajut. Bafta

| aalynutzza a răspuns:

Aceiasi problema o am si eu...dar k eu am acelasii numar de telefon si nu primesc nik...si nici nu stiu ce email sa dau si cuisad plzzz helpp