| mary554 a întrebat:

Mi s-a intamplat acum cateva zile ca pe ID-ul meu de mess sa mi se stearga toate contactele si cand trimiteam cererea prietenilor pe care ii mai aveam inainte sa fie stersi lor nu le aparea nimica pentru a accepta cererea.Imi puteti spune ce s-a intamplat si daca pot sa imi recuperez prietenii adica as fie din nou in lista mea fara sa le dau cerere deoarece nu merge?

Răspuns Câştigător
| sellyz a răspuns:

Probabil e o eroare din calculator sau un virus bagat in messenger.parerea mea este ca ar fi bine sa reinstalezi messengerul si dupa aceea probabil ca o sa iti mearga.in cazul in care nu iti merge daca tot sunt sterse toate contactele ce rost mai are sa tii idu asa.mai bine iti faci unul nou si incepi de la inceput.le dai prietenilor idul tau nou si s-a rezolvat. Funda?puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| Innnaa a răspuns:

Se poate ca cineva (exista multi oameni care fac asta) sa fi intrat pe contul tau, spargandu-ti contul sau stiind parola, si sa iti stearga toti prietenii si odata ce le dai ignore prietenilor nu ii mai poti baga in lista.Imi pare rau dar trebuie sa iti faci alt cont.

| mary554 explică:

Pai mi-am facut alt cont si am reinstalat messengerul, dar tot nu am contactele.