| 1Q a întrebat:

Mi s-a orpit sonoru la pc nu stiu de ce ii bagat in priza ii conectat si nu stiu de ce nu merge sonoru pls spuneti-mi ce sa fac

Răspuns Câştigător
| nashu40 a răspuns:

In primul rand verifica daca e conectat bine sistemul la pc sau boxele, ce ai tu. Daca nu e de acolo du-te pe bara de jos langa ceas, acolo unde e difuzorul si da click normal pe el si vezi nivelul volumului. Daca tot nu merge, pe acelasi difuzor dai click dreapta, intri in setarile de acolo, le iei pe fiecare in parte si te uiti sa fie toate la maxim sau sa nu fie bifata la vreo casuta "mute".
Succes!

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Pai iti arata pe desktop un x cu rosu pe sonor?

neluL
| neluL a răspuns:

Daca DA dai clik pe difuzor in dreapta jos apoi clik pe mixer si apoi ridici toate riglele la maxim!

neluL
| neluL a răspuns:

Sau Intra la butonul Start > run >services.msc > cauta in lista Windows Audio > dublu click pe el > apoi click pe butonul Start din fereastra nou aparuta, daca este disponibil
si mai poti face ceva :
Langa ceas e iconita de volum! Dai dublu click pe aceasta iar in fereastra care se deschide asigura-te ca volumul de la "PlayBack" si "Wave" e maxim. Daca e maxim mergi in aceeasi fereastra la Options si click pe Advanced Controls! Apoi sub caseta "PlayBack" este butonul "Advanced"! Aici trebuie ca optiunea "Digital Output" sa fie debifata! sper ca ai inteles!

| Broadband a răspuns:

Sunt o gramada de motive: virusi, s-a dus placa de sunet, s-au ars boxele, etc.

| Wihaela a răspuns:

laughing mi s-a intamplat si mie odata...la tastatura am butonul MUTE si am apasat pe el! poate ca este aceeasi greseala! daca nu, nu stiuconfused

| stefan97nic a răspuns:

Pai uitete in josul monitorului si vezi ca este o dunga.Acolo trebuie sa ai ceva difuzorul vezi ca scrie volume pe el dai click pe el si uitete daca nu cumva sunt la mute toate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se mai intampla...verifica mufa

Paapa :X