Daca ai root nu mai ai garantie. Poti sa incerci totusi, dar ma indoiesc ca ti-l mai repata gratis. Cu root poti sa-ti faci si overclock si sa-l strici tu. Si de unde stiu ei ca nu ti-ai facut si l-ai facut dupa inapoi cum era? Sunt 80% sigur ca nu ti-l repara, ei mereu cauta motive sa nu o faca si rootul e motivul excelent.
Nu stim, mergi cu el la garantie, dar repede ca daca iese din garantie, costă reparatia, si vor zice ca tu l ai stricat. Ce marca e telefonul?
Pai telefonul se incalzeste de la aplicatii. dar daca vrei sa schimbi bateria fiind ultima luna de garantie, poti incerca spunand ca nu mai te tine deloc bateria si sa o schimbe. ce-l putin asa am facut eu dar trebuie sa ai si putin noroc
Am facut root si am instalat Purify ca sa tin toate aplicatiile oprite. Tin luminozitatea la minim dar oricum tine vreo 2 ore daca folosesc Skype ori Facebook, jocuri nici nu mai instalez. Procesorul des ajunge la peste 60 °C
Skype consuma mult. Facebook presupun ca la oricine se incalzeste acum nu stiu ce sa zic.
Daca ai root nu mai ai garantie. Poti sa incerci totusi, dar ma indoiesc ca ti-l mai repata gratis. Cu root poti sa-ti faci si overclock si sa-l strici tu. Si de unde stiu ei ca nu ti-ai facut si l-ai facut dupa inapoi cum era? Sunt 80% sigur ca nu ti-l repara, ei mereu cauta motive sa nu o faca si rootul e motivul excelent.
anonim_4396 întreabă: