De multe ori asta e eroare de hardware, nu de sistem. Dar poti incerca sa reinstalezi windowsul si daca vezi ca eroarea persista, verifica in unitate daca ti-s bagate bine toate cablurile, le poti chiar schimba pe cele de la hdd care mai fac probleme, in fine, ideea e ca nu ai cum sa-ti dai seama ce are decat daca faci niste teste si ai piese de schimb. Cel mai usor ti-ar fi sa il duci in service.
Http://www.malwarebytes.org/
Totusi, ma interesa ce windows ai. Mi se intampla chestia asta cu BlueScreenofdeath pe Windows 7, se restarta din 5 in 5 minute dupa ce deschideam PC-ul, in schimb am apucat sa reinstalez si a mers ok, doar ca nu am putut salva prea multe din PC.
Un sfat bun...salveaza tot ce iti trebuie si instaleaza din nou Windows. Ai grija doar inainte sa intri pe net sa iti activezi un antivirus.
Probabil ai un virus, mie mi s-a intamplat des chestia asta si daca il reinstalezi o sa fie ok
Am si eu problema asta.
Doar ca la mine nu se restarteaza foarte, foarte des.
La mai multe pc-uri am intalnit.
Al meu are mai multe probleme si de asta m-am gandit sa-l formatez. Eu zic ca merita sa incerci sa reinstalezi windowsul.
Am o problema in care imi zice your computer encountered a critical error and will restart in 1 minute sau ceva de genu si mi se restarteaza.am incercat sa resinstalez windowsul dar dupa 2 zile tot asa imi aparea. Vreo sugestie cum as putea sa rezolv... aaaaa si am win 7 am zis sa va zic ce win am poate are ceva windowsul meu.