| doubleb a întrebat:

Mi se stinge pc dar nu-s de la ce...stau 20 de minute pe mess si ascult muzica si se stinge apoi il aprind si tot asa, stiti de la ce ar putea fi?

12 răspunsuri:
| Ics a răspuns:

Mie mi se intampla asa la laptop deoarece se incinge prea tare. dar la pc... nu stiu. poate o avea legatura tot cu asa ceva.

| PurePoison a răspuns:

Cred ca de la placa video, am avut aceiasi problema. si mi-am schimbat-o.

| moldovianu a răspuns:

Sunt mai multe cauze.Principala si care o cred eu ar fi sa il cureti de praf la cooler si procesor, desfaci cooler-ul ca intre el si procesor se face "patura " de praf si se incalzeste procesorul pentru ca numai are ventilatie si se opreste.La o anumita temperatura se opreste, poti vedea asta in BIOS.
Varianta a doua ar fi sa ai ceva virusi si a treia ca ai instalat ceva program care ti inchide calculatorul la un anumit timp!

| axell66 a răspuns:

Se supraincalzeste procesorul. posibil din cauza coolerului care nu isi mai face treaba. eu am rezolvat aceeasi problema cu un cooler nou big grin

| Bixx a răspuns:

Asta trebuie sa fie de la sursa, du'l la un service si vezi ce are! fundita, da?

| carmecha a răspuns:

Ce fel de pc ai? daca ai laptop pune o carte dedesubt, lasa ventilatorul sa respire

| AleXasta a răspuns:

Pff... asa imi face si mie laptopul crying doar cand intru intr-un joc stau un pic si se inchide cryingcrying
bafta la gasit raspunsul :*

| Seby52 a răspuns:

Pai, s-ar putea sa fie si de la hackeri aia care sting calcu la altcineva... si mie m-i s-a intamplat si am reinstalt Windosul

| darkstar a răspuns:

Probabil de la curentul electric...nu-i la 2. 20V, e mai mic

| unknown3243 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat cand aveam praf la ventilator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate si de la caldura, dar la fix 20 de minute sa se stinga e imposibil de programat doar cu caldura rolling on the floor Ai un driver ce intra in conflict cu alte aplicatii, reinstaleaza placa video, audio, Tv tuner cu driveri de pe site-ul producatorului.
Ah am uitat, verifica nr. de bad-uri de pe HDD, Hdd regerator, daca un anumit sector de pe hard e corupt pc-ul se restarteaza pentru ca nu poate citi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumparativa cooler de racire pentru laptopuri si pentru cei cu calculatoare puneti-va racire pe elelaughing)))