Intri la mi-am uitat parola si ii da sa trimiti pe mess, pe telefon sau la raspunsurile de securitate (pe care le-ai dat cand ti-ai facut parola)si cel mai simplu este pe telefon, iti trimite un cod pe care sa-l introduci intr-un dreptunghi si dupa iti arata acolo ce tr sa mai faci, poti si pe mess daca nu ti-a schimbat id-ul, iar cu intrebarile de securitate, tr sa le stii, in orice caz... daca vrei sa iti blochezi contul, intri pe alt cont dai pe pagina respectiva(cea veche care ti-a spart-o) dai la rotita(de lanaga adauga prieteni) si apare acolo : acesta este contul meu vechi. Funda?
Daca cineva ti-a aflat parola de la facebook si ti-a schimbat-o, nu inseamna ca nu o poti afla inapoi.
Intra la pagina de facebook si apasa pe "mi-am uitat parola". De aici facebookul iti da mai multe variante prin care poti sa o afli.
1- trimitere email pe adresa Yahoo.
2- intrebari de securitate.
3- sms la numarul de telefon.
Cel mai preferabil este email-ul asa ca tot ce mai ramane de facut dupa ce o schimbi pe cea de la facebook, este sa o schimbi si pe cea de la yahoom, in cazul in care acea persoana ti-o poate afla din nou.
Funda?