Posibile probleme.
-Versiunea de browser este veche
-Ai Windows instalat românește(cu next, netxt că merge și așa)
Sau mesajul este real că cineștie ce viruși ce se propagă pe net prin calculatorul tău ai acumulat.Chiar de ai așa zisul antivirus, un virus real, nu comercial veci nu va fi văzut de programele de genul ăsta.
Remediu:
-Verifică dacă ora și data corespund cu țara și fusul orar unde te afli.
-Verifică ca browserul să fie la ultima versiune; O dată cu actualizarea versiunii de browser se vor actualiza și certificatele de securitate(ssl-urile) și problema poate dispărea, asta dacă și numai dacă știi că nu ai Windows contrafăcut și/sau activat ilegal cu tâmpeniile de pe google.
-Reinstalează Windows-ul cu o copie legitimă și folosește ultima versiune de browser de internet, versiune ce obține numai de pe site-ul producătorului.Succes
Am avut aceeasi problema Si nu stiu exact ce am facut dar si-a revenit. In mare parte cineva Ti-a hackuit calculatorul si a vrut sa vada ce faci pe google, Google a obs asta si a intrat intr-un fel de safe mod In max 3 zile, hai sa zic 1 sapt ar trebui sa-si revina. in timpul asta parca ai o optiune de a remedia asta si e un link sub eroare incearca si pasii de acolo