Mozilla pentru avansati. Chrome pentru simplitate.
Mozilla consuma mai putine resurse. Chrome mai multe.
Mozilla poate avea o foarte larga varietate de pluginuri. Chrome mai putine.
Alege-l pe cel care ti se potriveste.
www.itnewz.ro
@iuliamariam
Arata-mi mie un screenshot in care sa ma conving ca "Mozila" aka "vulpea in calduri" consuma mai putin decat Chrome! Hai mai repede!
Google Chrome.
Este mai rapid si nu este supraincarcat cu toate prostiile nefolositoare, care mai mult incurca decat ajuta. Are un design simplu si finut, si poti salva in bara de meniuri site-urile preferate (e foarte util si comod).
Google Chrome.
Este mai rapid si nu este supraincarcat cu toate prostiile nefolositoare, care mai mult incurca decat ajuta. Are un design simplu si finut, si poti salva in bara de meniuri site-urile preferate (e foarte util si comod).
Le folosesc pe ambele. Chrome pentru viteza, iar FireFox pentru securitate, ca de exemplu cand intru pe contul bancar...
Google Chrome. Mi se pare mai rapid si mai bun. Dar si Mozilla e bun.Numai bine
Eu le am pe amandoua, dar folosesc mozilla pentru ca asa m-am obisnuit si pentru ca e mai practic...
Chrome, merge mai repede, are mult mai multe avantaje si iti poti salva site-urile preferate
Eu as crede mozila firefox, un link http://dan-blog.ro/care-este-cel-mai-bun-browser.html
Chrome-imi pot salva in bara de meniuri site-urile preferate, intru usor unde doresc, rezultatele cautarii sunt mai bune in comparatie cu chrome.
Buna. Mozilla. De ce? Pt ca mozilla mananca mai putine resurse decat chrome. Intr-adevar, este mai rapid chrome dar eu folosesc mozilla. Ramane la alegerea ta