| MistikkGirl a întrebat:

Mozila sau Chrome. De ce?

Răspuns Câştigător
| punk17er a răspuns:

Mozilla pentru avansati. Chrome pentru simplitate.
Mozilla consuma mai putine resurse. Chrome mai multe.
Mozilla poate avea o foarte larga varietate de pluginuri. Chrome mai putine.
Alege-l pe cel care ti se potriveste.
www.itnewz.ro

19 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

@iuliamariam
Arata-mi mie un screenshot in care sa ma conving ca "Mozila" aka "vulpea in calduri" consuma mai putin decat Chrome! Hai mai repede!

NOname
| NOname a răspuns:

Google Chrome.
Este mai rapid si nu este supraincarcat cu toate prostiile nefolositoare, care mai mult incurca decat ajuta. Are un design simplu si finut, si poti salva in bara de meniuri site-urile preferate (e foarte util si comod).

NOname
| NOname a răspuns:

Google Chrome.
Este mai rapid si nu este supraincarcat cu toate prostiile nefolositoare, care mai mult incurca decat ajuta. Are un design simplu si finut, si poti salva in bara de meniuri site-urile preferate (e foarte util si comod).

| m5789932 a răspuns:

Le folosesc pe ambele. Chrome pentru viteza, iar FireFox pentru securitate, ca de exemplu cand intru pe contul bancar...

| AvalohAlyn a răspuns:

Google Chrome. Mi se pare mai rapid si mai bun. Dar si Mozilla e bun.Numai bine

| LNK a răspuns:

Opera. De`aia.

| pwp a răspuns:

Eu le am pe amandoua, dar folosesc mozilla pentru ca asa m-am obisnuit si pentru ca e mai practic...

| Sconcsiş a răspuns:

Chrome

| Neah a răspuns:

Chrome, merge mai repede, are mult mai multe avantaje si iti poti salva site-urile preferate

| Addah a răspuns:

Chrome. Mult mai rapid, mai simplu, mai frumos.happy

| Loryoficial a răspuns:

Mai bine Opera tongue

| MistikkGirl explică:

Eu as crede mozila firefox, un link http://dan-blog.ro/care-este-cel-mai-bun-browser.html

| oanamaria a răspuns:

Chrome-imi pot salva in bara de meniuri site-urile preferate, intru usor unde doresc, rezultatele cautarii sunt mai bune in comparatie cu chrome.

| Zuzy a răspuns:

Chrome e mai rapid

| LittleandLiars a răspuns:

Chrome deoarece este mai rapid big grin

Pa-pa!

| theosavus a răspuns:

Mozila, mult mai bun, mai simplu, mai sigur, permite HTML 5 si CSS3

| iuliamariam a răspuns:

Buna. Mozilla. De ce? Pt ca mozilla mananca mai putine resurse decat chrome. Intr-adevar, este mai rapid chrome dar eu folosesc mozilla. Ramane la alegerea tawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mozila este mai bun niciodata nu va luati chrome ca el are multi virusi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mozilla e cel mai bun cum a zis si punk17er. Mozila pentru avansati, iar chrome pentru simplitate!

Întrebări similare