Nu-ti afecteaza nimic..il downloadezi de pe Microsoft si instalezi ..este simplu
Dar sistemul meu primeste sp3? cum imi dau seama?
Trebuie doar sa ai xp sp2 instalat...
Imi poti da un link pentru XP sp3 x 32?
Poti face upgrade la sp3 NUMAI daca ai windows original. Daca nu ai stii ce se intampla? La descarcare iti baga un detector al Microsoft sa vada daca e piratat.Se numeste W.indow.s G. enuine si iti va innegri desktopul, iti va mai aprea mereu mesaj enervant ca nu e original.Nu iti afecteaza cu nimic calculatorul sau ce ai pe el.
Mutumesc de informatie! am apucat deja sa fac upgrade-ul, am intampinat niste erori la fisiere dar si le-a copiat... nu stiu de unde. acum pare totul in regula. sper sa nu am problema mai tarziu Mersi oricum!
Windows xp nu mai are suport Microsoft, deci nu mai este. poti lua virusi repede.schimba cu alt windows xp de pe data de 8 aprilie 2014 nu se mai updateaza.bafta.
Stiu asta, dar pentru a-l schimba trebuie sa investesc in pc, e cam vechi si nu face fata altui windows... mersi oricum
Se descarca de aici. http://download.chip.eu/......27409.html
Nu am facut un upgrade la SP2 de ceva timp (am sp3 pe care o instalez direct). Daca faci update-ul o lasi pana la capat. odata am anulat pe la mijloc si tot registrul era facut varza, pana am reinstalat windows-ul
Multumesc.
Parca are nevoie de net framework 3.0 sau 4.0, nu mai stiu sigur.