| Geoops a întrebat:

Na TPU, Mersi celor care mi-au raspuns la intrebarea anterioara cu " cine imi poate da un site de unde sa instalez yahoo 11"... Dar acum am o alta problema, la toate linkurile care mi le-ati daty voi sau care le-am cautat eu. Cand vreau sa instalez imi apare eroare, si crie cv de genu "error lauching install", Calculatorul l-am reformatat azi. Deci din ce cauza imi apare eroare? :-|. Dau funda, ca de obicei...

5 răspunsuri:
| iuandfto a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asta la toate felurile de messenger pe care am incercat sa le instalez.
Tata mi-a spus care e cauza acestei probleme. Daca ai Mozilla FireFox (nu stiu si daca la alte sisteme se intampla asta) trebuie sa descarci si sa incarci messenger-ul inainte de a instala Mozilla FireFox.
Deci incearca sa instalezi messenger-ul de pe Internet Explorer.

neluL
| neluL a răspuns:

Rezolvare eroare "Error launching installer"

1. Asigura-te ca numele folderului in care a fost descarcat kit-ul de instalare nu contine diacritice sau alte caractere speciale. La baza instalarii softurilor sta Windows Installer-ul. Daca acesta nu poate sa citeasca calea de instalare (path-ul), va returna mesajul de eroare System cannot find the path specified sau Error launching installer.
Redenumeste numele folderului sau copiaza fisierul de instalare intr-un alt folder. Daca eroarea persista, sterge kit-ul de instalare si descarca iar aplicatia. De aceasta data intr-un folder care sa nu contina diacritice sau caractere speciale in nume. Indicat ar fi sa descarci si sa pastrezi kit-ul de instalare pe Desktop, pana se finalizeaza instalarea.

"System cannot find the path specified" & "Error launching installer" - Windows XP Errors

Bafta!

| Geoops explică (pentru iuandfto):

De fapt mi-am rezolvat problema, si am gasit o cale mult mai usoara :* Descarca installerul pe desktop sau muta-l pe desktop si incearca sa-l instalezi de acolo (sper ca ai inteles). mie mi-a mers happy :X

| XtremePWN a răspuns:

Buna. Corecteaza greselile gramaticale pe care le-ai facut.

| Geoops explică (pentru XtremePWN):

Scuze. laughing Nu sunt o analfabeta, insa fiind obisnuita sa tastez neuitandu-ma la tastatura, fac si greseli. big grin