| stefan1995 a întrebat:

Neataaa. Ieri mi-am luat un pc dar nu mi-a dat si cd-ul cu drivere. Nu am crezut ca e o problema ca stiu sa le caut pe net. la placa video am cautat si am reusit dar la cea de sunet onboard (INCORPORATA) nu reusesc straight face am folosit N program ( drive detective, aida32, etc ) dar nu imi apare deloc ^_^. m-am uitat si la my computer la device manager sa vad modelul dar nu dau cu seama ce trebuie sa fac frustrated Alte metode? Mersihappy

7 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Driver Genius Professional edition, in 2 minute ai rezolvat cu toate driverele lipsa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate scrie modelul computerului pe carcasa. Daca nu, scrie in Start - Run - msinfo32.exe si apasa Enter sau OK.
Sau poti scrie si dxdiag.exe si apoi apasa tot Enter sau OK.
In felul asta, afli date despre modelul pc-ului, in caz ca apartine unui brand.
Intri pe pagina producatorului (manufacturer) si-ti iei de acolo driverele necesare.
Daca pc-ul e noname, va trebui sa descarci o aplicatie ce-ti instaleaza automat driverele necesare. De exemplu DriverPack Solution Full: http://drp.su/download.htm

| stefan1995 explică (pentru anonim_4396):

Mersi romario tongue am rezolvathappy problema asta ma depasea laughing numai ca se aude incet thinking oare sa fac update la driver? ^_^

| anonim_4396 a răspuns (pentru stefan1995):

Creste volumul la boxe/casti! Ai in bara Volume control.

| stefan1995 explică (pentru anonim_4396):

"FRATELEMELEU" atat de incapabil nu sunt happy am dat maxim cat ma tine da se aude incet... in fine las ca rezolv eu.

| CiurlaBogdan a răspuns:

Downlodeza 3DP CHIP ati downlodeza automat toate driverele cele mai noi versiuni! si sunt free