| RaZvYtHeMaFiA a întrebat:

Neatzza TPU! Eu particip la promotia aia de la coca-cola cu ursuleti polari si sunt suparat ca eu am bagat pana acum 23 de coduri si n-am castigat nimic si alti au bagat un cod si au castigat.Ce sa fac eu le-am trimis numai pe site nu si prin sms.Cam pe la ce ora sa le bag?

Răspuns Câştigător
| Brotacelul a răspuns:

Nu tine de ora sau numarul de mesaje trimise. E dupa norocul fiecaruia...

7 răspunsuri:
| servicelaptopuristorepc a răspuns:

Sa investesti timpul si energia in ceva mai productiv :d

| Flynn2001 a răspuns:

Nu le mai trimite! promotiile astea sunt false. inca nu te-ai prins?

| KodrutZ a răspuns (pentru Flynn2001):

Nu fi idiot. Promotiile astea sint ok, doar ca ai citeva mii/zeci de mii de premii la vreo citeva milioane/zeci de milioane de coduri participante. Calculezi tu care e probabilitatea sa cistigi?
P.S. Am cistigat de citeva ori la diferite promotii de genul asta, ca sa fie clar, si departe de mine de a fi o persoana foarte norocoasa.

| darrio2007 a răspuns:

Nu conteaza cum le trimiti.Se castiga sa stii.Eu castigam cu coduri de la bere in urma cu 4 ani.Castigam doze de bere.Nu altceva.

| Flynn2001 a răspuns (pentru KodrutZ):

Faceti ceva mai important oameni buni! va irositi timpul!

| KodrutZ a răspuns (pentru Flynn2001):

Dureaza citeva secunde sa trimiti un nenorocit de cod. Mai degraba irosesc timpul pe TPU, daca e sa o luam asa.
P.S. Nu imi mai aduc aminte cind am participat ultima oara la o promotie de genul asta...

| Zenithf a răspuns:

Cel mai tare, fa cu sucul ce fac ursuletii astia la sfarsit: http://www.youtube.com/watch?v=myxwCEGcBYc
A da, si eu ar trebui sa fac la fel. :))