| PumpkinPie a întrebat:

Net prin modem de la Cosmote cu 2 GB trafic (3G) sau de la Zapp cu 5 GB trafic? Dupa terminarea celor cativa GB trafic amandoua scad la 128 Kbps si nu stiu ce sa zic... am monitorizat activitatea mea pe net si vad acolo cate 10-50 kbps, cateodata e chiar 0.00 cand stau pe mess sau skype. Precizez ca sunt la acelasi pret si au aceeasi acoperire, acoperirea fiind si motivul pentru care am ales Cosmote (am nevoie deoarece mai plec pe la tara si nu vreau sa patesc ca data trecuta sa raman fara net 2 saptamani) si acolo semnalul la celelalte companii este cam 0, trebuie sa te urci pe stalpi, pe casa sau in fanarie.
Deocamdata il am pe cel de la Cosmote 3G si in cateva zile am consumat 1 GB si ceva. Imi place cum merge, nu e incet. Tipul mi-a zis ca imi pot schimba abonamentul cu cel de la Zapp prin rezilierea contractului si semnarea unuia nou fara costuri suplimentare. Voi, cei care aveti net de la Zapp, ce ziceti, cum este? Sunteti dezamagiti sau?

3 răspunsuri:
| Gabryel32 a răspuns:

Daca ai un PC(nu un laptop & nu calatoresti) nu are rost sa ai un abonament de la Zapp sau Cosmote...Ia abonament de la o firma locala(gen UPC sau RDS)... Daca pleci iti recomand baietii de la Orange, sau cei de la Vodafone(la Vodafone e mai scump dar e mai buna acoperirea). Noroc!

| PumpkinPie explică (pentru Gabryel32):

1. Am precizat in postare, e mult mai proasta acoperirea la astea doua decat la Cosmote in zona aia.
2. Am un laptop micut si la fel am precizat ca mai plec pe la tara (si nu numai) si am nevoie de net. Nu stau cu parintii si nu pot sa fac contract pe adresa asta asa ca alta varianta nu aveam in afara de modem.

| Gabryel32 a răspuns (pentru PumpkinPie):

Ia unul de la Vodafone!