| CrIsTiAn_1798 a întrebat:

Netbook sau notebook? as vrea sa stiu care e mai bun pentru mine.eu am nevoie de unul dintre ele(si nu stiu care) daca eu vreau sa il pot lua peste tot cu mine sa tina mult timp bateria:4-8 ore sa pot asculta muzica(optional) sa aiba memorie buna, poate sa vizualizez un film, si in final sa tina o viata. Daca ati putea spune modele ar fi si mai bine.Multumesc anticipat. FUNDITA

8 răspunsuri:
| CapitanuSemafor a răspuns:

Netbook e putin mai ieftin ca un Notebook/Laptop si e mult mai prost, fiind mai slab si avand ecranu mic, te vor durea ochii, teoretic.
Laptopul, pentru cateva sute de lei in plus iti ofera un calculator mult mai potent. Modele, fiecare contine piese de la AMD, Intel si nVidia, deci producatori buni in rest e alegerea ta.

| spxinsane a răspuns:

Bună,

Netbook-urile sunt mini laptopurile (acelea cu ecranul doar de 10.1"), care au configuraţie la fel : hdd 160gb, procesor Intel de 1. 6ghz, 1gb ram.

Notebook- laptopuri normale (care au configuraţii mult mai bune)

Dacă vrei ceva mic/portabil/să ţină bateria (fără pretenţii de te miri ce jocuri), poţi sa optezi şi pentru o tabletă (gen IPad, dar de la alte firme).

Dacă menţionezi un buget ne este mai uşor să recomandăm ceva (aşa o să ştim până unde ne limităm).

O zi plăcută

| Dragosh_8212 a răspuns:

Www.emag.ro cauti produse, destul de detaliate, le poti si compara, si in plus exista comentarii aproape la fiecare produs care te vor ajuta in decizia ta!

| CrIsTiAn_1798 explică:

Eu am 12 milioane, daras putea sa mai adaug 1 sau 2 milioane ca sa cumpar unul bun,deci dupa cate imi spuneti ar fi bun notebookul, poate ati putea sa-mi spuneti niste modele, dar sa le pot achizitiona cu banii pe care i-am spus mai sus.multumesc pentru raspunsuri.dau fundita celui care spune mai multe detalii.

| CrIsTiAn_1798 explică:

Eu am 12-13 milioane.va rog sa-mi spuenti modele pe care le pot cumpara la acest pret, de notebookuri, dupa cum ati spus notebookul e cel mai bun pentru mine.multumesc pentru raspunsuri, cine mai da detalii primeste fundita.o zi buna si voua

| eusebiumunteanu a răspuns:

Sfatul meu? Am avut si Netbook si Notebook(laptop). Iti pot spune doar ca laptopul il plang si acum, iar netbook-ul pe care l-am dat la inceput mi-a placut pentru ca era mic si ma atragea doar aspectul nu si utilitatea. Pe un netbook tine bateria mai mult, dar altceva decat de stat pe site-uri ca TPU sau pe youtube sau sa mai joci jocuri mici si stupide nu ai ce face, nici macar la filme bluray nu te poti uita, plus ca-ti strici ochii. Oricum ideea este sa optezi pentru un laptop(notebook) caci e mult mai util, mult mai performant si daca stii sa-ti intretii bateria va tine mai mult decat te asteptai.

| pufulete2 a răspuns:

Notebook happy

| ghita_2797 a răspuns:

Pai netbook-ul este in special pentru net, iar notebook-ul este cel mai mai bun pentru tine. Incearca laptopurile Dell ca sunt cele mai bune