Ce de **** sunt acesti meta, Facebook, Instagram si toata suita lor, adica eu ma fac vinovat ca un rahat cu ochi imi trimite un video?
Ce gandire si ce politica de oameni inapoiati mintal au!
Ce servicii de toata jena.
Ar trebui cu totii sa ne stergem datele si sa nu isi mai creeze nimeni conturi pe aceste siteuri ale Evreilor, prin care imputitii acestia condusi din umbra de masoni ne controleaza si ne vand datele, iar noi ca prostii le oferim pe tava toata viata noastra!
Oare nu asa s-a facut *** ala de CEO al Facebook multi miliardar din vanzarea datelor persoanelor inregistrate? o sa ziceti ca la bursa bla bla
Niste jeguri!
Asa i ti trebuie daca nu respecti si scrii prostii pe Instagram te blocheaza mare lucrui da l naibii de Instagram poti trăii fara el foarte bine chiar si fara Facebook la fel, bucura te ca nu esti in situatia vecinilor din Ucraina.
Nu poti face nimic, fiindca nu ai fost blocat temporar ci dezactivat, adica inchis contul ala, definitiv.
Dar nu-i bai, iti faci altele conturi noi, dar de data asta nu mai accesezi nimic si incearci sa respecti cu strictete regulile impuse de Fb si Instagram. Deja sunt satui de amenintari asa ca, acum inchid conturile, imediat cum te prind ca ai calcat pe bec.
Alt cont.
Mar lucru, ce Doamne iartă-mă importanță așa mare are un amărât de cont de FB?!?
Unii fug de război cu hainele de pe ei, alții plâng că nu pot accesa insta și FB. Ce oameni...
Te-a banat din cauza video-ului si va fi greu sa demonstrezi ca nu ai vrut sa te uiti intentionat.
Nu am nimic cu evrei, chiar si pentru faptul ca sunt crestin si crestinismul acolo isi are originile, in schimb acesti masoni nenorociti nu ii halesc, cei care vand pe cei din jurul lor de parca toti am fi obiecte pentru a fi miliardari, le-as zice asa ce faci nebunule cu sutele de miliarde de euro daca primesti asa de la natura un cancer? la ce iti mai sunt de folos banii?
In rest ce sa zic poate ai dreptate, poate nu.
Nici mie nu mi-ar placea ca cineva un amic sa imi trimita un video si eu poate din greseala dau click si apoi primesc ban dar in fine.
Ce de **** sunt acesti meta, Facebook, Instagram si toata suita lor, adica eu ma fac vinovat ca un rahat cu ochi imi trimite un video?
Ce gandire si ce politica de oameni inapoiati mintal au!
Ce servicii de toata jena.
Ar trebui cu totii sa ne stergem datele si sa nu isi mai creeze nimeni conturi pe aceste siteuri ale Evreilor, prin care imputitii acestia condusi din umbra de masoni ne controleaza si ne vand datele, iar noi ca prostii le oferim pe tava toata viata noastra!
Oare nu asa s-a facut *** ala de CEO al Facebook multi miliardar din vanzarea datelor persoanelor inregistrate? o sa ziceti ca la bursa bla bla
Niste jeguri!
Nu ai ce sa faci si mie mi-au inchis contul de Facebook si l-am pierdut si pe cel de insta.
Și eu am vorbit despre ceva similar, diferența este că eu am avut niște incidente foarte politice și am fost amenințat că îmi vor șterge contul de mai multe ori. Contul meu de insta a fost blocat dar mai aveam și altele toate conectate care nu au pățit nimic și nici Facebook nu are vreo problemă. Poate că acel video era cu un virus sau ceva? Nu prea le am eu cu tehnologia, dar îți urez baftă!?