| MBAAA a întrebat:

Nokia 3120 sau Samsung Corby? Argumentati raspunsul.big grin

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Calitate, asta oferă Nokia!
Pa, pa.

| rsn13 a răspuns:

Nokia-ul corby este o mare prostie, pentru fita de a avea un touch nu foarte grozav. Nokia este Nokia si numele vorbeste pentru sinewinking

| frumusik96 a răspuns:

Corby mi se pare ceva mai finut si mai interesant

| oanaoany a răspuns:

Samsung corby deoarece e un telefon mult mai modern...si tinand cont ca eu am avut acest telefon e foarte bun.are o memorie maricica dar iti porun ca sa iti iei si un card

| Miiiiiru a răspuns:

Cu siguranta Nokia 3120! la Samsung corby o sa ai foarte multeprobleme. 90% din pers pe care le cunosc si au acest tip de telefon, l.au avut cel putin o data in service. ceilalti 10% au avut noroc.am si eu Samsung corby, si nu l.am scapat, nu l.am lovit, nu i.am facut nimic.dar totusi nu mai merge touch-ul. adica nu merg 1, 2, 3 restul merg. si acceasi problema o are toata lumea. deci NOKIA! bafta!>big grin

| Simona_7121 a răspuns:

Corbystraight face
e suuper:X
cum sa-ti iei ma Nokia 3120? e urat!laughing( ca design ma refer chatterbox)

| Simona_7121 a răspuns:

Of...ce care spun " Samsung`ul este o prostie, e un telefon de fite, Nokia la puteree! " etc, frate, voi sunteti genul de persoana inchisa la minte, da, Nokia este o firma buna, dar si Samsung este! vreau si eu sa stiu daca vre`una dintre persoanale care au afirmat asta au/au avut Samsung corby! Eu am telefonul, si Domane, e super:X! Il am de 1 an si cateva luni si nu m`a "dezamagit" niciodata!