| DiDi a întrebat:

Noul virus care umbla pe YM!

Aici e putin mai complicat.
Cred ca cu totii stiti de noul virus care circula pe YM, se trimit fel de fel de mesaje pentru a accesa anumite link-uri, unde desigur, primesti un excelent virus. Daca ai intrat pe acea pagina si ai descarcat acel "programel", ti se va da messenger-ul peste cap!
Si eu, ca aiurita ce sunt, am accesat link-ul acela gandindu-ma ca daca l-am primit de la doua colege diferite, ar putea intr-adevar sa fie vreo poza. Ei, mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca de fapt era un virus, si a inceput sa mi se trimita mesaje la toata lista. Cand se trimitea, messenger-ul se bloca, iar la sfarsit, am vazut ca toata lista mea a fost selectata si s-a trimis inca o data mesajul.

Acum, chiar as avea nevoie de ajutor. Eu am Nod32Eset, dar vad ca a trecut bine merci de el, acum ii dau scanare pe tot C si D, insa nu vad rezultate. O rezolvare mi-ar trebui si cat de urgent, si va rog, explicati step by step, uneori sunt mai grea de cap!

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Deja am pus de vreo patru ori link-ul asta, si e abia 10 dimineata: Http://www.malwarebytes.org/

9 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

Ai aici tot ce vrei sa stii despre virus si un program ce ii vine de cap in mai putin de 10 secunde: http://www.tutorialepc.ro/......m-exe.html

| DiDi explică:

Gata, merci tuturor, am rezolvat problema.happy

| Floreenofficial a răspuns:

Tocmai am primit si eu un link de acest gen in aceasta dimineata, dar din fericire nu am apasat pe el!
dezinstaleaza messengerul si reinstaleaza-l!

| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Am primit si eu virusul acela dar nu am downloadat programul pentru ca ma gandeam ca o poza nu are cum sa fie in program.

| Sapphire a răspuns:

NOD32Eset e varza dupa parerea mea. Chiar ieri l-am dezinstalat. Pc-ul imi mergea foarte greu, i-am dat nu stiu cate scan-uri si nimic. Mi-am instalat Kaspersky si surpriza, foarte multi Trojans. Si nu e prima oara. laughing
Deci lasa-te de NOD32...

| CatalinaMarina a răspuns:

Si eu am patit exact la fel:\

| MistikkGirl a răspuns:

Mda,, aseara am deschis messul si imi vine un site, am dat clik pe dansu, si miai venit un site, si mi-a venit sa downloadez nu stiu ce, am download-at, dar aseara am scanta computerul, si azi mi-a venit sa-l mai scanez dar de ce nu stiu, si mi-a venit 4 trojans.eu am antivirusul AVG e ft bun dar eu scanez compu prin superantispyware e ft bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Well, tocmai am raspuns la alta postare ca a ta. Important este sa nu salvezi cind iti apare mesajul "save", pentru ca salvezi virusul. Se pare ca si tu ai postat prea tirziu si deja ai "gripa"hee hee Poate citesc si altii aicvi si or sa stie sa se fereasca. Deci daca apare mesajul, nu trebuie sa accesati link-ul din mesaj si daca ati facut totusi asta, cind te intreaba daca vrei sa salvezi sau nu, NU dati "save".

| g3Ko a răspuns:

Uite o solutie: http://devirusare.com/......image-php/ citeste cu atentie ce scrie acolo si o sa scapi:)