Buna intrebare! Asta administratorii site-ului ar trebui sa stie sa dea un raspuns si sa si actioneze pe seama acelui raspuns.
Ai dreptate, acelasi lucru am vrut sa-l sesizez si eu, mai ales ca anonimii ataca nominal pe unii utilizatori si nu-l poti sanctiona ca pe cel inregistrat pe TPU. Exista totusi o solutie, la intrebarile care sunt puse in bataie de joc, sa le dam Caracter irelevant si atunci le-am blocat intrebarea, pentru ca acelasi lucru fac si ei cu noi. Este o propunere, s-ar putea sa primesc si reactii negative la ea si nu m-as mira, sa fie tot un anonim.
TPU ca orice sistem, are si uscaturi. Doar asa, prin comparatie cu ei putem aprecia "padurea vie" din jurul nostru. Ramarcandu-i nu le dam decat apa la moara. Lasati-i sa fie anonimi. Tot asa vor si disparea, anonimi.
Unul dintre actorii mei preferati e Toma Caragiu, genial in toate rolurile interpretate; chiar aseara am revazut Monologul dracului.Si m-am minunat, ca de fiecare data, cat de expresiva este limba noastra. Voi cate expresii care sa contina cuvantul "drac", cu toata gama lui de sinonime, puteti gasi?
Cred ca am facut o greseala:in loc sa pun o intrebare in locul unde trebuia am dat un raspuns unde nu trebuia, Daca apare cer scuze; uneori sunt neatenta.
Intrebarile care nu-si au locul, pot fi, foarte usor raportate sau, pur si simplu, nu mai raspunzi! Eu sincera sa fiu nu am dat peste astfel de exemple; poate n-am intrat eu la "ore potrivite". Cat despre TPU, e ceva mai altfel decat atunci cand mi-am facut eu cont; poate si din cauza conflictelor din ce in ce mai dese... poate si din cauza ca numarul membrilor a crescut foarte mult...sa fie la fel nu putem face, dar sa-l facem mai bun ca inainte am putea.
Care comunitate? Cea dinaintea functiei de raportare?
Cu sau fara aceasta functie, scopul tau pe site ramane acelasi. Si pe mine m-a enervat la inceput aceasta functie deoarece erau mult prea multe intrebari care nu-si aveau rostul, dar mi-am dat seama ca nu trebuie sa ne alarmam.
Raspunde la intrebari dupa dispozitia care o ai si lasa timpul sa le rezolve pe toate. Cine stie ce alte,, functii`` vor mai aparea, menite sa atraga atentia utilizatorilor.
Nu esti singurul deranjat de lucrul asta, mai sint si altii, uite aici
http://www.tpu.ro/......rebari-si/
De fiecare data cand postezi o intrebare sau, uneori un raspuns iti apare ca nu trebuie sa jignesti, dar unii incalca regulile... Oricum, aici cui dai funda?
TPU nu stiu cum ar putea deveni ca alta data, pentru ca tot felul de oameni posteaza commuri fara sa gandeasca.