| gemeni6226 a întrebat:

Nu am smart tv dar poate cumpar in viitor, intrebarea mea este legata de acest lucru. Se poate atasa de smart tv un stick de memorie, gen pun pe stickul de memorie filme si poate fi vazut pe monitorul televizorului?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Da,dar nu iti trebuie neaparat smart pentru asta!

4 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

În mod sigur, da. De altfel el se conectează la net, deci poți vedea și filme online

| vodami92 a răspuns:

Da bineinteles ca se poate! toate televizoarele smart asa sunt! se ataseaza stick-ul dar la spatele televizorului! pe ala pui ce vrei tu! stick-ul adica! filme seriale desene animate!

| MariusMihaiPFA a răspuns:

Da, în general, puteți conecta un stick de memorie la un televizor inteligent prin intermediul unui port USB disponibil pe televizor. După ce conectați stickul de memorie la televizor, puteți naviga prin conținutul acestuia și puteți reda diferite tipuri de fișiere multimedia, cum ar fi filmele, prin intermediul aplicațiilor de redare din televizor. În unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de un dispozitiv de citire de carduri sau de un adaptor pentru a putea accesa conținutul de pe stickul de memorie. Este important să verificați dacă televizorul dvs. acceptă acest tip de conectivitate și dacă are suport pentru tipurile de fișiere pe care doriți să le redați.

| gemeni6226 explică (pentru MariusMihaiPFA):

Inca nu am dar cand o sa cumpar o sa tin cont de sfaturile dvs.