| liviupaun a întrebat:

Nu am sunet la calculator deloc, ar putea cineva sa imi dea un program de sunet in afara de Winamp?

24 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Daca nu ai sunet s-ar putea sa fie din cauza ca nu ai instalat placa de sunet... Un player bun care nu avea nevoie de drivere este VLC.

| elycrissro a răspuns:

Incercati aici :Probleme cu Driver-ul de sunet, s-ar putea sa va ajute;
Probleme cu Driver-ul de sunet http://www.byetsoft.eu/tutoriale/907/probleme-cu-driver-ul-de-sunet.html

| Ana213 a răspuns:

Dupa parerea mea cel mai bun player este Jet Audio 7, aproape orice format deschide fara nici un codec dar si VLC pentru Filme.
@Liviupaun incearca sa instalezi din nou driverul de sunet si conecteaza corespunzator boxele la jakul din spate.

| xibalba a răspuns:

Daca nu ai sunet la calculator, nu e neaparat de la winamp, e posibil sa fie faptul ca nu ai driver la placa de sunet. Deci cauta pe google un astfel de driver potrivit pentru placa ta de sunet, sau instaleaza driverele pe care le-ai primit odata cu achizitionarea calculatorului ( daca ai primit cumva astfel de drivere). Bafta!

| maniac a răspuns:

Incearca realtek audio maneger sa-l downloadezi de pe google si o sa-ti mearga

| vyol3ta a răspuns:

Bs. player

| StarDust a răspuns:

Driverele le-ai instalat? incearca aimp. jetaudio m.player.

| viki a răspuns:

Probabil placa de sunet e arsa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal, nici eu nu am sunet cu nici un program dar cand inchid si deschid calc se aude si l-am verificat din realtek hd audio manager si se aud toate boxele la proba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://download.kappa.ro/action__file/action__license/id__1/file__4995
BA, WINAP E PENTRU ASCULTAT muzica, DA CAND SE DESCHIDE CALCULATORUL, cante melodia de deskidere? sau cand da o eroare se aude? daca nu se aude deloc(adica nici la eroare)trebuie sa instalezi un DRIVER pentru sunet:depinde ce placa de sunet ai:poti sa incerci asta:realtek ac 97 sau asta, dar realtek ac97 e mai recomandat.sau via ac1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sidiu de la pc de sune instaleazal

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As dori si eu un driver la placa video

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii ca asta caut si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu am sonor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine ma ajuta cred ca mi s-a dus draivarele audio

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca cumpar placa noua audio imi va merge pc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut asi frea sa ma juti si pe mine cu sunetul de la calculator am 5. 1 si subufar si nu stiu sa in stalez wuidosul de sunet

| dulcika a răspuns:

Este posibil sa ti se arda placa de sunetsad

| kongystar a răspuns:

Eu tot am avut asa o problema numai ca la mine imi era sunet numai la skype dar in rest la nimic _________in media player imi arata ca muzica merge dar nu se auzea nici un sunet la fel si pe siteuri____________solutia a fost ca am intrat in Realtek HD si acolo la Mixer si acolo la playback era o unealta unde sa intri la setari si acolo bifeaza pe Enable playback multi-streaming_______this is all happy aceasta este solutia pentru problema mea care mi-a aparut spontan dupa cea am vrut sa instalez un driver la webcam

| Elisey_Dan_1991 a răspuns:

Ma ajuta cineva si pe mine

| Alexa_4001 a răspuns:

Nu imi merge placa audio ce pot descarca ca sa imi mearga:]

n-am sonor la laptop:-

| adrian_2748 a răspuns:

Nici eu nu am sunet. de curand mia instalat cineva windows si nu am sunet deloc. am instalat realtek audio maneger si nimic. ma poate sfatuii cineva ce sa fac?

| Dumitru_Alexandra_1984 a răspuns:

Nu imi merge sunetul am instalt toate astea dar fara raspuns

| Sunny_Dale_1981 a răspuns:

Am instalat windows xp si nu am drivere audio video puteti sa ma jutati