Eu cred ca da... poate altii nu sunt de acord cu mine...samsung galaxy mi se par mai performante decat seria iphone
Deci, c ei care au zis ca sunt de rahat sa faca ei unul mai bun iphone-urile 2 3 si 4 sunt niste telefoane excelente nu sunt pentru manelisti sau... sunt pentru toata lumea si nu costa o caruta de bani sa mearga o saptamana apropo cele mai ravnite gadgeturi de pe planeta Prea performante pentru voi noobilor!
Is de rahat, is pentru grentosi, cu freza facuta, ascultand manele dintr-un bmw periculos.
Depinde cum il ingrijeste asa ii dureaza mai mut sau mai putin, telefoane de rahat sunt Nokia.
De fapt sunt cele mai bune telephoane din lume...Mai gaseste tu un telefon la fel de bun ca iphone4... Daaca ar fi sa iti iei tel cu touchscreen sa stii ca nu o sa gasesti niciunul la fel de bun ca astea, dc? Celelalte touchscreen-uri se strica si nu sunt bune. Ma rog exista si telefoane touchscreen bune dar nici unul nu se compara cu iphone4
@CershetoareDeFunditze eu detin Samsung galaxy s, de mult timp si nu am avut nici un fel de probleme cu el...
@crixus, ce mai face Naevia? ai dat de ea pana la urma?
Daaa. si 5 va fi la felll ditamai telefonul pentru ce? sa fi smecher si atat? iar cand ti se strica sa iti zica prieteni : vezi mah daca dai milioane pe un telefon si el se duce naibi? si ca sa ce.sa te avda lumea smecher si cu bani si sa agati?!
La Iphone 4 nici macar nu ai bluetooth . Decat Iphone mai bine Samsung Galaxy S :X
Mie nu mi se pare! Eu cred ca sunt telefoane chiar geniale, pentru ca le-am "incercat" ca sa spun asa!
Nu, nu sunt de rahat. Apple este una dintre cele mai populare firme de electronice fiind recunoscuta pentru calitatea produselor.