| MaRyUS_6952 a întrebat:

Nu imi mai merge id`ul de messsadUltima oara cand am intrat pe el l`am facut in parti adica Fete am bagat id`urile de fete si Baieti id`urile de baieti si dupa aia cand am vrut sa intru nu mai mergea ...Credeti ca a fost de la asta? S`au daca nu din ce cauza? Astept Raspunsuri! Plizzzcrying Dau funda!:*

5 răspunsuri:
| eXtreme21 a răspuns:

Nu are nicio treaba faptul ca ti-ai separat id-urile! Incearca sa intri pe mail si daca nu merge nici ala dai la "parola uitata" si iti schimbi parola cu adresa de e-mail alternativa (pe care ti-o cere cand iti faci id-ul) sau raspunzi la cele 2 intrebari secrete la care ai raspuns tot cand ti-ai facut id-il.Si o alta variata ar fi sa incerci sa intri pe id din pc-ul altcuiva sa vazi poate e mess-ul tau de vina sau sa intri pe alt id la tine in pc si vezi daca merge. Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?

| Georgiaanaa123 a răspuns:

Poate ai scris gresit parola kiss sau poate cineva tia tia aflat parola funda

| Deyutzica a răspuns:

Daca nu iti mai merge id-ul inseamna ca poate s-a blocat.Mai este o intrebare:Ai dat cuiva parola ta de mess? daca da atunci se poate ca aceea persoana sa fi intrat si sa iti schimbe parola si tu sa nu mai poti intra.Nu trebuie sa spui parola nimanui!big grinhappy

| aNOnim876887686786 a răspuns:

Incearca sa iti schimbi parola.:] daca nici asa nu merge fa`ti altul.Bafta!

| Robeert98 a răspuns:

Daca inainte sa intri pe mess iti apare o eroare, trebuie sa intri pe mail. S-ar putea sa fie blocat din mail. Funda?