anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu imi merge add-ul la mess sad Am incercat de multe ori si nu pot sa adaug pe nimeni in lista straight face Am mess 9...multimess...ce sa-i fac?confused

6 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

Messenger 9 are destule minusuri. Eu am patit multe alte lucruri, ba nu imi aparea webul meu, ori lista de ignore era goala, sau alte minuni ce tineau de grafica. Ce am facut eu... l am dezinstalez, si il folosesc pe fratele lui mai mic, mess 8 big grin Cu el nu am prbleme. Eu sunt anti mess9, a fost scos devreme, rapid si este nereusit, trebuie lucrat mult la el! sper ca te am ajutat, eu asa am facut, daca gasesti altii care au facut altceva nu exita sa incerci! o seara buna, pa.

| spillux a răspuns:

Daca intri pe
http://messenger.yahoo.com/
ai ultima versiune 10. 0. 0. 11. 02 cu o grafica si calitate imbunatatita plus alte ++. In general probleme apar din cauza programului dar si a faptului ca nu ai calc. actualizat la zi. Oricum solutia nu este sa faci downgrade (messenger 8) pentru ca risti sa nu fii compatibil cu multi altii, ci sa faci upgrade verificand saptamanal daca sunt versiuni noi (sus in meniu la messenger, la Help > Check for update); si trimite-le si prietenilor invitatia de a-si face upgrade.

| putzulica a răspuns:

I-ati altu ca nu iti ia mai mult de 5 min

| Roxxetteeeeeeeeeee a răspuns:

Instaleaza`l din nou sau ia alt mess cum ar fi 8...
:X:Xwave

| pyroporpircanita a răspuns:

Dai clik pe contact apoi clik add contact si scrii adresa {id} prietenului, dai next si finish apoi trebuie sa astepti confirmarea prietenului sa vezi daca te accepta.

| TkeL a răspuns:

Pai am avut si eu acceasi probleme!
Trebuie sa faci urmatoare:Sa astepti 1 zi sau 2! Daca nu ai timp reinstaleazal din nou! Sau fa un Up!