| Adisor14 a întrebat:

Nu imi merge nfs world imi zice server error fatal Eorocode 5 CE SA FAC?

21 răspunsuri:
| Adisor14 explică:

Bah am placa vindeo de 1 GB

| razvanyoung a răspuns:

Am aceeasi problema!, nu stiu ce sa mai fac, am incercat toate variantele!

Va rog ajutor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Franta...eu am avut aceeeasi problema ce trebuie sa faci e doar sa setezi data si ora si o sa mearga...bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal si eu am o problema zice fatal eror unable nu stiu ce si dupa aia da o rezolutie ce sa fac?

| DiNaMiK a răspuns:

Am si eu placa de 786MB da de ce nu merge? Se incarca si atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi apare acelasi lucru cristian nu are dreptate deoarece eu am Intel core i7 windows 7 4 gb ram placa video invidia ati radeon hd4900 series de 1.5 giga

| razor_8989 a răspuns:

Si eu am aceasta problema decat ca imi apare fatal_errorcode_7

| mariusyo a răspuns:

Reinstaleaza jocul s-ar putea sa mearga dupa :d

| mariusyo a răspuns:

Am tot problema asta cu code 5 am mai avut si aia cu code 7 iar atunci l-am reinstalat jocu si a mers dupa, insa acum nu am mai avut noroc...banuiesc ca asta e de la windows ori cel mai probabil de la server si trebuie sa asteptam ca iei sa remedieze problema...

| RazeR_7045 a răspuns:

Da si me imi da eroare cu error fatal code 7! Dar se spune ca e un upgrade facut de "ea". Oare ma intreb cand ne vom putea juca din nou?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi-a dat aceeasi problema, numai ca am reinstalat jocul... la inceput am crezut ca merge, dar acum imi arata Critical Error crying

| DaNy1296 a răspuns:

Si mie imi da tot eroare am.am crezut ca e din cauza windowsului asa ca l-am reistalat si tot nu merge da Eorocode 5!

| repershadow a răspuns:

Cand dau play imi apare loading si dupa cateva secune ma scoate din jocsadsadsadsad

| KingOoO a răspuns:

E Din cauza netului ori ai
- net prea slab
- ip routabil
Plss Funda.

| StefiBalea a răspuns:

Nici mie nu imi merge imi da error neidentificata si zice sa incerc din nou
si tot incerc si nimicsad

| victoras2002 a răspuns:

Nu ati auzit, trebuie reinstalat.

| AlexClaudiu28 a răspuns:

Mie imi zice"The server are currently down.Thanks for you patience" stie cineva ce trebuie sa fac?

| SzamosiNorbert a răspuns:

Si eu am mi-a mers pe xp sp3 si acum tot asa am dar imi da eroarea ta, mentionez ca am placa video de 128 mb, mdea... foarte slaba, dar imi mergea crying((

| zaharia33 a răspuns:

Asteptati o sabtamana se fac niste reparati la el il imbunatesc

| zaharia33 a răspuns:

Ai probleme cu calculatorul iti merge alte jocuri

| SilentDark a răspuns:

Nici mie nu imi merge, iar eu si prietenii mei suntem pe la ziua 100 la teasures hunts si nu prea vreau sa dea restart day!