| Anonymusx a întrebat:

Nu imi pot activa abonatii pe facebook. Am activat aceasta optiune acum mai bine de 2-3 luni si am scos-o din greseala si de atunci nu mai pot activa optiunea de "abonati sau follow-eri". Primesc multe cereri de la necunoscuti si as vrea sa ii pot baga la abonati. Mi s-a zis ca trebuie sa imi modific varsta, sa pun ca am 18 ani, dar problema ca am schimbat-o si pe aia tot cam acum 2-3 luni si de atunci nu o mai pot schimba. Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| facebook01 a răspuns:

Buna. Dupa ce ti-ai schimbat varsta, du-te de exemplu kla fotografi si sus acolo iti apare o bara cu fotogarfii si o sageata in jos, dai clik, si o sa iti apara ceva de genul cu abonatii ta. Sper ca te descurci. Bye happy

| Anonymusx explică (pentru facebook01):

Problema e ca nu imi pot modifica varsta de mai bine de 2-3 luni de la ultima modificare. Ce e de facut? Iar la ce zici tu, nu imi apare nimic despre abonati. Optiunea pentru abonati nu e activata fiindca pur si simplu nu imi apare ca la toti la setarile de confidentialitate. Asta de cand i-am activat odata si i-am scos din greseala. Nu stiu ce sa fac ca sa pot activa abonatii sau follow-eri cum le zice.

1 răspuns: