| Kittynika a întrebat:

Nu imi pot schimba adresa url de la hi5 aia cu http://...hi5.com. Stiti cum o pot schimba? ca acolo nu imy apare langa sa o editez
P. S.: tot timpul am primit raspunsuri nefolositoare din cauza ca va grabiti sa luati fontita, si nici macar nu ati citit intrebarea cum trebuie sa va da-ti seama ce am intrebat.asa ca nu va asteptati la fontita daca nu ati dat un raspuns folositor care sa corespunda intrebarii. Daca nu stiti, puii mei nu raspunde-ti lasa-ti sa vada altii care poate stiu raspunsul!

9 răspunsuri:
| BeibiiX a răspuns:

Nu aia nu poate fii schimbata:p
:*
Si eu am hi5 de vreo 2-3 anihee hee si nici mie nu`mi place adresa.
da asta este:d

| BrancoveanuAlexandra a răspuns:

Nu! Nu se poate schimba...aia o setezi d la bun inceput si nu mai poti sa o schimbi :*

| Denisaa a răspuns:

Nu se poate schimba.

| Geronimo9234341 a răspuns:

Aia nu mai poti sa o schimbi...big grin

| Jump3r a răspuns:

Simplu...nu mai poti sa schimi numele; p

| Agapimu a răspuns:

Imi pare rau, dar aceea adresa odata ce sa salat, n-o mai poti edita, deoarece, daca s-ar putea edica, unele persoane ar edita-o in fiecare saptamana, si ar fi un dezastru complet. Ce ai spune daca pana acum a fost numit "www.tpu.ro " iar in fiecare saptamana sa isi schimbe numele. Ar fii o nebunie. De aceea nu-ti mai poti schimba acel nume, odata salvat. Imi pare rau. :) Uita-te pe hi5-ul care au multe vizualizari si is cunoscuti. milti au nume cu "skumpikaa, frumusika, " si multe altele, dar acum, ce sa faca? sa isi schimbe numele, pentru ce? Pentru linkul acela:-J Nu are rost.:) Numai bine :)

| Kittynika explică:

Ok all multumesc de raspunsuri:*. eu am intrebat pentru ca acum ceva timp era langa si optiunea de editare si.nah.ms oricum:*

| ZxPoox a răspuns:

Pai nu prea cred ca se poate schimba thinking Crede-ma, asa sunt si eulaughing Inainte voiam si eu sa mi-o schimb, am intrebat pe unu pe altu si toata lumea o zis ca nu stie. Pana cand am intrebat-o pe my best friend si mi-o spus ca nu se poate. Atunci mi-o spulberat visele frustrated Sincer, nu stiu sigur, nu prea sunt eu experta in asa ceva, dar sper ca te-am ajutat cu ceva ^.^"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se mai poate schimba straight face