Eroare 500 Internal Server este o eroare de server-side, adică problema nu este cu computerul sau conexiunea la Internet, dar în schimb este o problema cu serverul site-ului. Reincarca pagina mai tarziu si ai rezolvat''problema''.
Bafta!
Dar daca e o problema cu serverul site-ului poate afecta doar un cont de facebook? Adica eu am incercat sa ma conectez pe contul meu si nu imi merge, spune ca Facebook va reveni in curand, ca este o problema si sa revin mai tarziu, dar o alta persoana cu contul ei s-a putut conecta pe pc-ul meu. Nici de pe telefon nu imi mai merge sa ma conectez, spune tot asa, sa revin mai tarziu. Deja de pe alt cont nu mi se mai vad albumele cu poze, si nici comentariile. Aveti vreo idee ce s-a intamplat? Mi-e spart contul sau e doar o eroare?
V-as fi foarte recunoascatoare daca mi-ati raspune, pentru ca in cazut in care mi-e spart contul sa stiu sa imi anunt prietenii in cazul in care se trimit mesaje in numele meu. mi-e si frica, adica am mesaje, am tot acolo.
Multumesc!
Facebook are cu aproximatie 200.000 de servere alocate in diferite regiuni ale lumii. Cand pica un server, afecteaza toate conturile de pe acel server. Cealalta persoana care s-a conectat pe facebook are cont pe alt server fata de tine.
Stai linistit/a ca e doar o eroare de server -> Facebook va reveni in curand! Incearca mai tarziu.