| gabitzu11 a întrebat:

Nu ma pot decide. Trebuie sa imi cumpar un gadget. Si vroiam iPad3 initial, iar apoi galaxy sIII. Si acum, mai am cateva zile si imi iau. Dar ce sa imi iau? Si nu vreau sa aud raspunsuri de genul:" Daca ai bani ia-le pe amandoua"etc.

Răspuns Câştigător
| alex190199 a răspuns:

Eu zic sa iti iei Galaxi S3. Spre deosebire de alte telefoane, tablete etc.(inclusiv modelele anterioare Samsung, excluzand produsele Apple), S3 nu are nici cea mai mica urma de lag,nici in interfata,in meniu, browsing sau aplicatii. E adevarat ca daca vrei sa vizionezi un film, videoclip, ecranul iPad-ului are un avantaj, insa eu zic ca pentru ceva youtube iti ajung si 4.8 inchii S3-ului. Plus ca daca iti iei si un cablu HDMI,poti conecta TV-ul la el,si impreuna cu aplicatia aia pe Android (facuta de un roman),te poti uita la ProTV, HBO, AXN etc., gratis, cu doar vreo 0, 2 secunde desincronizare. Procesorul QuadCore rezista la orice, si chiar daca sunt sigur ca mai nimeni nu ii va folosi nici macar jumatate din resurse, e bine sa-l ai. Merg orice tip de casti, chiar si unele de 10 lei din stand. Si cel mai mare avantaj, in fata iPad-ului, e ca e mult mai portabil. Si chiar daca initial voiai sa il folosesti pe post de gadget, nu strica sa ii bagi o cartela. Sa nu mai spun ca acea camera frontala are 2MP. Frontala, nu cea din spate.Si tot langa ea, are si niste senzori face, eye recognition.

| gabitzu11 explică (pentru alex190199):

Ai dreptate..cred ca as putea sa imi iau altadata ipad si imi iau s3 acum. Si eu am vazut ca e foarte bun. Mersiwinking

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Pai nu trebuie sa auzi! Trebuie sa citesti!
2. Ia-ti S III, deoarece pe tableta poti sta doar la aplicatii. Funda?

| maryus24 a răspuns:

Ipad3 prea imens prea multi bani.

Samsung gs3 aplicatii gratis pentru el, e destul de bun, pretul nu e foarte mare.

| CosminDami a răspuns:

Ipad 3

| Alexandru_Stoica_1990 a răspuns:

Eu zic sa iti iei un galaxy sIII