Din cate stiu eu daca nu il folosesti o perioada de timp ti se sterge contul.
Chestia cu perioada de timp nu mai e valabila la outlook, yahoo si gmail
Asa mi-a facut si mie. Nu mai ai cum sa-l recuperezi. Pentru asta mi-am facut eu cont la gmail. Ca este mult mai ok.
Avand numarul de telefon pus in detaliile contului, poti da click pe optiunea forgot password sau am uitat parola si dupa o sa-ti trimita un mesaj pe telefon. Acolo este un cod. Il bagi in tab-ul care te intreaba de el in browser si te pune sa-ti schimbi parola.
Fundă? PS: Aceasta metoda a fost incercata pe Yahoo Mail.
Nu, nu e vorba de mine: eu nu mai folosesc Yahoo Mail de foarte mult timp (deși contul încă există și e verificat automat cu pluginul X-notifier din Firefox) - am trecut cu toate armele la Gmail încă de la apariția sa, din 2003 sau 2004, când am primit o invitație pentru crearea primului cont. Dar draga mea soțioară încă folosește Yahoo Mail și nu reușesc s-o determin să renunțe la porcăria de Yahoo, chiar dacă are și cont Gmail și chiar îl folosește.
Prima dată mi-a spus acum vreo 2 săptămâni că nu reușește să se mai conecteze de pe telefon pe Yahoo Mail (cont adăugat în aplicația Gmail) și-i apare o eroare de sincronizare. M-am făcut atunci că nu aud, poate-poate o să treacă definitiv în tabăra Gmail. Degeaba: a tăcut până azi dimineață, când și-a pus la bătaie tehnicile de persuasiune și m-a făcut să-i găsesc rezolvarea?
Așadar, cine are probleme de conectare Yahoo Mail de pe Android trebuie să se logheze la contul Yahoo de pe laptop sau desktop, să pună mouse-ul pe rotița din dreapta sus și să dea click pe Account Info.