| Lary_2950 a întrebat:

Nu ma prea pricep la pc, lapopuri...dar am un laptop care are wireless incorporat si nu stiu la ce foloseste.Momentan sunt conectata prin cablu dar nu pot face ceva cu wireless asta care il am...ca sa nu ma mai plimb cu cablul prin casa? Daca da ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| codrinstefan2103 a răspuns:

Păi îți cumperi un router wireless, bagi cablul de net în ăla și apoi te plimbi cu laptopul prin casă. Router-ul wireless preia semnalul de net de pe cablu și-l transformă în semnal radio pe care îl recepționează laptopul tău sau alte dispozitive cu cip wireless incorporat (telefon, tabletă, unele tv-uri).

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Foloseste la conectarea la internet, fara fir, atunci cand te gasesti in raza de acoperire a unui router. Cumpara-ti un router si nu mai ai nevoie de fir. Numai bine!

| MrRava13 a răspuns:

Pai wire-lessul vine de la router care trebuie s ail ai conectat la un pc (cu instalatu si alea-alea) iar apoi in laptop iti cauti reteaua bagi parola care ai aleso sa fie si gata"D

| NevastuicAaA a răspuns:

Wireless-ul este tot pentru internet, fara fir. Daca vrei sa il folosesti ai nevoie de modem de internet cu wireless sau antena pentru wireless(care costa in jur de 100 lei,chiar mai scump)
Antena aia se conecteaza la modemul de internet,si ai internet wireless,ca sa poti sa il foloseste trebuie doar sa cauti reteaua pe laptop(dreapta jos ai o sageata in sus,apesi pe aia si iti apar mai multe chestii,pe acolo ai o iconita (sunt niste liniute care sunt puse crescator,InternetAcces), apesi pe aia si iti apar retelele de internet pe care le-a gasit, si te conectezi la a ta, sau la alta daca nu are parola.

Mai intai poti sa cauti direct acolo la InternetAcces sa vezi daca este vreo retea fara parola, daca nu are parola ai internet gratis(furi, dar nu isi da seama nimeni).

Ca sa te lamuresc poti sa imi spui de la cine ai internet si ce model este, modemul tau?(sa iti spun daca ai wireless pe modem)

Astept raspuns!

| Niiiicu a răspuns:

Buna,prin wireles se intelege internet gratis, te poti conecta la persoane care au un router wireles, iar pentru a te putea plmba prin casa fara cabluri iti poti cumpara un router wireles este intre 200 si 300 lei si este si o investitie deoarece in timp costul se amortizeaza, ii pui parola si il vei folosi doar tu, sper ca te-am lamurit, daca nu astept intrebarilehappywinkingnumai bine