Sfatul meu este să apelezi la o cunoştinţă de-a ta care se pricepe la calculatoare sau la un service specializat. Noi aici putem să presupunem ce are, dar nu vedem efectiv şi s-ar putea să fie altă problemă. Sfatul meu este să apelezi la cineva care ştie şi să vină acasă să ţi-l facă sau să îl duci la service.
Buna! Iti recomand sa-ti reinstalezi driver'ul de sunet; e vb. de acel CD DRIVER al placii de sunet. Bafta!
In primul rind trebuie sa vezi daca sonorul nu l-ai oprit din greseala ar putea sa fie pe pozitia "mute". te duci in Start/Control Panel/Sound and Audio Device.si vei afla!
Nu puteai sa stergi sunetul din Control Panel, ci doar sa-l dezinstalezi din Add or Remuve Programs si in cazul asta este simplu: instalezi din nou driver-i de la placa de sunet
Dupa parerea mea mi se pare ca ai dezinstalat driverul audio. deci ce ar trebui sa faci acum cred ca ar trebui sa bagi cd-ul cu drivere si instalezi driverul audio...parerea mea...
Daca am gresit corectatima...
Buna dana! Poti sa instalezi AVRack si poti auzi din nou il poti downloada direct de pe net gratis.Succes