Salut. Si eu am patit ceva asemanator. Am dat follow in prostie ca apoi sa primesc follow inapoi. M-am ales cu cativa zeci de urmaritori dar am fost blocat temporar in a mai da follow (mi se pare ca in jur de o saptamana). Cel mai bine astepti pana trece acel termen. Nu prea ai ce face altceva.
Eu nu am patit asa ceva desi nu prea folosesc Instagram, nici aplicatia nici web.
Daca dai multe like-uri și follow într-un interval scurt de timp te blochează pentru spam. Chiar daca nu ai folosit vreo aplicație.
Am pățit-o și eu. Am instalat o aplicație de unfollow și am primit mail ca am instalat o aplicație pentru urmăritori și nu am putut sa fac nimic decât sa aștept sa revină totul la normal.
Salut,
Ne dăm seama că este destul de neplăcut să ai contul blocat.
Instagram este foarte atent cu utilizatorii și conturile a căror activitate poate fi încadrată la spam. Cel mai probabil ai fost blocat pentru că ai avut comportamente pe Instagram care au încălcat Termenii și condițiile (de exemplu ai depășit limita de conturi cărora le poți da follow sau numărul de like-uri într-o oră sau într-o zi). În acest caz, singurul lucru pe care îl poți face este să aștepți și să fii foarte atent la comportamentul tău pe Instagram.
Există și posibilitatea să te fi conectat cu datele de logare de pe Instagram pe o altă aplicație și i-ai permis celei din urmă să facă diferite acțiuni în locul tău. Pentru a verifica dacă ai instalată o aplicație terță, intră pe Profilul tău de Instagram - Meniu (cele trei linii) – Setări – Securitate – Aplicații și website-uri. Aici poți vedea căror aplicații le-ai dat acces în trecut. Dacă o identifici pe cea care s-ar putea să fie problematică, oprește-i accesul la contul tău.
Pentru a evita în viitor să fii blocat și pentru perioade mai lungi de timp, îți recomandăm să limitezi numărul de postări, follow sau like pe care le realizezi într-un interval scurt de timp sau să fii foarte atent la aplicațiile terțe cărora le dai acces.
Iulian890 întreabă: