NU VAD SCRISUL PE MESSENGER
Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter, se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi, se da click pe
HKEY_CURRENT_USER, dupa care Software, dupa care Microsoft, dupa care Windows, dupa care CurrentVersion, dupa care Internet Settings, dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete
Se inchide regedit si fara sa dai restart la PC, sau sa instalezi/dezinstalezi ceva deschizi yahoo messenger si totul revine la normal... enjoy it.
Nu este musai un virus! Un update de la Adobe intra in conflict si ca efect dispar gadgeturile de pe ecran scrisul de la messenger! Daca nu-si revine dupa aceea ...este o problema!
Eu am facut un mic programel ca sa nu isi mai bata toti capul cu registri, comand prompt sau alte bazaconii de IT (special pentru cei atehnici).
Programul l-am denumit "Yahoo text repair" si poate fi descarcat de aici: http://www.tutorialepc.ro/......utie.html.
Pentru cei cu windows 7 si cu UAC-ul (user account control) activat programul trebuie rulat cu drepturi de administrator.
Http://bybanujunior.99k.org/messenger.html
da clik pe
Nu se vad mesajele "Nu vad ce scriu/ ce imi scrie"
Procedeaza asa:
Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter, se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi, se da click pe
HKEY_CURRENT_USER, dupa care
Software, dupa care
Microsoft, dupa care
Windows, dupa care
CurrentVersion, dupa care
Internet Settings, dupa care se va sterge folderul
Zones cu click dreapta pe el si delete
Se inchide regedit si fara sa dai restart la PC, sau sa instalezi/dezinstalezi ceva deschizi yahoo messenger si totul revine la normal. Sper ca ai rezolvat
Instaleaza yahoo messenger 9.Eu am avut la fel ca tine si mi-a zis o prietena.Fa ce te-am zis.Instaleza yahoo 9 si ai scapat.Te-am pwpyk:8(P.S:Sper sa reusesti)
Http://costiradu.blogspot.com/ si pe urma intra aici http://www.forwindows.net/......u%C8%9Bia/ si se rezolva
Da ai virusi si la mine este la feltrebuie schimbat windowsul. Daca vrei te ajut cu windows daca nu ai id alyn_3style