Asta scria: Mie mi-a mers cu urmatoarele setari : start->control panel->network and sharing center->change adapter settings(in stanga)->click dreapta pe Local Area Connection->proprietati->aici trebuie DEBIFATE internet protocol version 6 si 4. apoi click dreapta pe iconita rds->proprietati->networking->aici trebuie BIFATA doar internet protocol version 4..restul trebuie DEBIFATE..deasemenea tot la rds in tabul options trebuie debifat prompt for name...si gata". mi-am permis sa retrimit mesajul celui care l-a postat prima data din moment ce el nu se mai regaseste pe site pentru a ajuta si pe ceilalti care au aceeasi problema.
Am urmat indicațiile celui care a primit răspunsul câștigător de la întreabarea asta: http://www.tpu.ro/......rror-has/, și acum merge.Yey! :D
Ha, ha, a disparut linkul ala, mie imi apare prima pagina...
Probabil l-au gasit aia de la rds si l-au sters, ca sa ne streseze pe noi, clientii, in continuare. Si tocmai cand ziceam ca imi repar si eu tubul cu sfaturile TPU!
Oare adminii TPU sunt bara-bara bere-bere cu RDS? Ce continea sfatul, de ti-a iesit?
Thanks, bro! Te-as vota, dar sunt Junior si nu pot... deci sa scoatem versiunea 6 de protocol al adaptorului de net, si lasam doar 4, fara sa mai ceara numele automat driverul rds. La mintea cocosului, ha, ha!
Http://www.tpu.ro/......error-has/
Au mutat întrebarea la altă categorie, de aceea nu mai mergea link-ul. Așadar Daseee ne-a scos din belea. Dacă-l întâlniți, să-i strângeți mâna și din partea mea. :D
Mulțumesc și ție, monyk88! :)
Asta scria: Mie mi-a mers cu urmatoarele setari : start->control panel->network and sharing center->change adapter settings(in stanga)->click dreapta pe Local Area Connection->proprietati->aici trebuie DEBIFATE internet protocol version 6 si 4. apoi click dreapta pe iconita rds->proprietati->networking->aici trebuie BIFATA doar internet protocol version 4..restul trebuie DEBIFATE..deasemenea tot la rds in tabul options trebuie debifat prompt for name...si gata". mi-am permis sa retrimit mesajul celui care l-a postat prima data din moment ce el nu se mai regaseste pe site pentru a ajuta si pe ceilalti care au aceeasi problema.