| poechce a întrebat:

Nu-mi mai merge tastatura. Cand misc de fir in spate, se aprind beculetele de la tastatura dar ea nu merge. Am scos firul, am incercat, nu merge deloc. Ce sa-i fac? Ma dor mainile cu tastatura virtuala.

Răspuns Câştigător
| jabiilord a răspuns:

Tastatura e pe mufa rotunda sau pe USB. Daca e pe mufa rotunda atunci uitate la pinii din interiorul mufei e posibil sa fie vre unul stramb (si dai restart ca altfel nu o vede), daca e pe USB schimba portul (gaura).
Daca tot nu merge atunci eu zic sa iti iei una noua, dar de data asta ia-ti una pe USB sunt mult mai bune si nu depinzi de o singura gaura.
Pentru alte intrebari sau tutoriale despre calculatoare ai aici un site: http://www.tutorialepc.ro

10 răspunsuri:
| poechce explică:

Am incercat. Am tastatura de 4 luni...nu-mi permit sa o schimb de N ori pe an.

| danco a răspuns:

Iti iei alta. gasesti si cu 15 lei. nu e o avere.

| vallery a răspuns:

Se pare ca s-a stricat. Am inteles ca o ai de 4 luni, dar... s-a stricat. Cred ca trebuie sa-ti cumperi alta, daca vrei sa renunti la cea virtuala. Poate cea noua va tine mai mult de 4 luni.

Bafta!

| GiGeLVaSiLe a răspuns:

Atg

| Dennycool99 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat la fel se aprindeau beculetele dar ea nu mergea... Uita-te la mufa poate e indoit vreun betisor de la mufa tastaturii.Incearca doar si daca e totul in ordine la mufa si tot nu merge inseamna ca iti trebuie una noua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apoi mai bine asa. a mea era ieri pe la parter voia sa iasa din bloc.si eu stau la 7.deci vezi ca nu e bine sa mearga foarte tare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate asa imi face si mie tast si nu e nici un pin indoit. daca misc un pic de fir se aprin beculetele si tast tot nu merge.chinezarii proaste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici mie nu mi-a mers dar pana laurma a rezolvat varumiu

| JomelaMaya a răspuns:

Exact asa am pătit si eu joi:4.08.2011 iar azi duminica scriu acum de pe o noua tastatura pe care mi-am luat-o ieri sambata: 06.07. 2011 deci nu stiu ce să-ti zic nici eu nu voiam s-o schimb dar asta a fost eu am Pc de un an si nu am stiut de tastatura virtuala asa ca nu am mai putu scrie de loc

| JomelaMaya a răspuns:

Fă cum zice jabiilord mie asa mi-a mers