Si in restul tariilor!? tot providerul e devina?)
Depinde de ce interdictii si securitate e pe acolo CRED!
Pai e vorba de Olanda, Cehia, Egipt si o gramadaaaaa de tari! daca nu ma insel si USA!
Nu stiu sigur, am zis ce am crezut, se intampla des sa nu functioneze cateva ore anumite servere si dupa aia isi reiau activitatea
Da dar la ce servere au google si facebook...nu prea cred! ori cum ai zis tu din cauza providerului dar asta ar insemna sa nu mearga doar in Romania ori a fost atacat!
Mie imi merge, sunt chiar pe el, e cv de la provider mai mult ca sigur
Pai acum merge...era vorba ca azidimineata nu am mers timp de vreo 20-30 de minute!
Am citit si eu acum o stire si se pare ca este vorba de o eroare tehnica nici de vorba atacuri de hackeri cu siguranta azi pana la sfarsitul zilei o sa mearga. E greu fara facebook? hehehe
Ce eroare sa mai aibe companii ca facebook sau google!?))
Au cazut serverele la fel ca la Google+... prea multi utilizatori si nu mai merge. O sa se remedieze probleme nu-ti face probleme. Funda?
De o vreme se tot vorbeste despre reducerea populatiei de la miliarde la milioane prin diferite metode...cred ca au gasit metoda perfecta, 2 zile fara facebook si populatia se reduce la jumatate!
Cred ca mai mult de jumatate
Si culmea Zuckeberg (sau cum il cheama) supravietuieste
Noi radem si ei plang pentru facebook.
)...era si vremea sa o pateasca!
Si sti ce este culmea. Ca mie imi merge facebook`ul
Am incercat si eu sa vad daca chiar nu merge, dar la mine e ok.
Si la mine... putin mai greu da merge)
ati dai seama cand fac schimbari in configuratie, disgner este nevoie sa restarteze serverele