| albastrica009 a întrebat:

Nu-mi merge sonoru. care stie de unde pot sa-l downloadez?

Răspuns Câştigător
| Tau_SuperErou_1995 a răspuns:

S-o luăm de la simplu la mai complicat:
În primul rând, ai verificat dacă nu ai oprit sunetul tu? Incearcă sa-l deschizi din taskbar.
Dacă revii după o reinstalare de windows e posibil sa n-ai driverul pentru placa de sunet. Vezi modelul laptopului (dacă ai PC, modelul plăcii de bază) si scrie pe google pur și simplu Driver placă de sunet -model laptop/placă de bază-, sau intră pe site-ul producătorului.

10 răspunsuri:
| VladGH a răspuns:

Ce fel de Windows ai? Nu downloadezi sonor, ceia ce iti trebuie tie se numeste: driver audio.

| albastrica009 explică (pentru VladGH):

Am windows 7, dar eu voiam un site de unde pot sa-l downloadez

| VladGH a răspuns (pentru albastrica009):

Pai de ce te-am intrebat ce fel de windows ai, pentru ca la Windows 7 intri in Control Panel si ii faci Automatic Updates, nu ai nevoie sa cauti pe Google, ti le gaseste Windowsul.

| albastrica009 explică (pentru VladGH):

Ai id de mess?

| Tau_SuperErou_1995 a răspuns (pentru VladGH):

Nu functioneaza tot timpul, si in cazul in care nu ai niciun driver audio instalat, nu ai la ce sa faci updatelaughing

| albastrica009 explică (pentru Tau_SuperErou_1995):

Si de unde instalez driveru audio?

| Tau_SuperErou_1995 a răspuns (pentru albastrica009):

Ti-am scris in primul raspunshappy

Cum ma? ai dat funda si inca nu ti-ai rezolvat problema?

Nu am mess, incearca uite asa: Start -> Control Panel -> windows updates -> Automatic Updates si instalezi pe toate.

| adisuk18 a răspuns:

O cale simla si sigura pentru tine descarca http://www.driveridentifier.com/ si ai acolo dupa ce il instalezi semu ala de audio si driveru cum se numeste si download;) bft