Nu instaleaza...cum se zice..nu cauta instalarile pentru pc
Cred ca e de vina ca nu am windows original
Da add la exces_71
Vezi aici. Poate te ajuta:
http://support.microsoft.com/mats/windows_update/
mai bine il descarci, decat sa verifici online.
O sa incerc si ti spun
Ok. Sigur merge.
Faza e ca nu am windows original! dupa ce instalez fix ala ce fac?
Rulezi aplicatia. In mod normal nu conteaza daca e sau original. Numai daca serviciul a fost scos definitv (asta inseamna windows modficat). Incearca solutia pe care ti-am dat-o sau asta:
http://support.microsoft.com/kb/949104
Pai l-am instalat si apoi mi a aparut si un folder si nu stiu cum sa l lucrez
Ce este in acel folder? Ce sistem ai?
Mi a deschis o lista, dar de win update nu scrie.ce sa aleg?
Data
MATS
pOWER shell
trubleshooters
config.xml
Trubleshooters
De fapt am gresit, cand deschid fisierul imi apare:
fisier resources
laaunch it.exe
read me.txt
ce ti-am scris mai dev era din fisierul resources
Asta e fisier si mi-a deschis alta lista cu multe nume
Laaunch it.exe
Aici am intrat mai devreme dar nu scrie nimic de win update
Ce system ai?
Adica? care e sistemul? te refer la windows?
Da, normal.
Win 7 ultimate
Du-te acii si ruleaza aplicatia fixit pentru W7:
http://support.microsoft.com/kb/971058/en-us
Daca nu resusesti, inseamna ca ai luat niste virusi de pe internet care ti-au anulat functia respectiva(windows update) si nu ai ce face. Trebuie sa reinstalezi Windows-ul. Toate Windows-urile indiferent ca sunt originale sau nu au functia de update.
K o sa-ti spun
Mi a scris asta:
Some scurity setting are missing or have been changed-nu s-a rezolvat
check for missing of corrupt files-a fost depistat
service registration is missing or corrupt-s-a rezolvat
Ce inseamna? Pot sa fac ceva sau ...nu?
Te duci in start-control panel-large icons(daca nu ai facut asta inainte) si acolo ar trebui sa vezi "windows update". Daca nu-l vezi nu ai ce face. Programul a corectat tot ce putea. Trebuie sa reinstalezi Windows-ul.
Win update exista dar nu lucreaza....cum sa ti zic nu face update asa era si inainte
Nu inteleg ce update-uri vrei sa faci si nu merge. Update-urile se fac la o anumita perioada de timp. Si selective functie de ce windows ai, ce update-uri are deja instalate. Ai o gramajoara de setari acolo. (windows update). Incearca sa intrii acolo sa le modifici. Incearca "check for update" manual, sa vezi daca gaseste ceva. Eu am W7 Home Premium SP1 si nu fac update la el niciodata. Nu e nicio problema.
Acolo unde e win update...e un x rosu si dca apas pe chec e blocat, dar daca spui ca nu e nici o problema...
Nu e nicio problema. Cel care a modificat windows-ul a scos servicul si a anulat functia de update. Daca vrei neaparat sa faci update-uri fa rost de un alt windows si instaleaza-l.
Se gasesc pe net o gramada originale.
Daca zici ca nu e problema il lasa asa...mi-e ca nu stiu sa l instalez pana la capat si raman si fara pc . mersi oricum
Cred ca nu merge pentru ca ai o data si o ora diversa de cea reala.Verifica data si ora pe pc-ul tau.
Scrie in fiecare zi la 3.00
Ma refeream la ora ceasului de pe monitor.
E normal...e bine setata ora
Si data?
Acum e 22.08...16.01.2014
Lasa un id.
Faza e ca nu am windows original
Nu iti mere pentru ca cel care ti-a instalat Windowsu il avea neoficial, si de asta nu iti mere.
Cum sa-l renovez? si nici nu stiu unde se introduc key le
YzuD întreabă: