| Mari_Marilena_1985 a întrebat:

Nu-mi merge windoswu update! heeelp!

46 răspunsuri:
| Mari_Marilena_1985 explică (pentru horia2012):

Adica? care e sistemul? te refer la windows? laughing

| horia2012 a răspuns (pentru Mari_Marilena_1985):

Da, normal.

Win 7 ultimate

Du-te acii si ruleaza aplicatia fixit pentru W7:
http://support.microsoft.com/kb/971058/en-us
Daca nu resusesti, inseamna ca ai luat niste virusi de pe internet care ti-au anulat functia respectiva(windows update) si nu ai ce face. Trebuie sa reinstalezi Windows-ul. Toate Windows-urile indiferent ca sunt originale sau nu au functia de update.

K o sa-ti spun happy

Mi a scris asta:
Some scurity setting are missing or have been changed-nu s-a rezolvat
check for missing of corrupt files-a fost depistat
service registration is missing or corrupt-s-a rezolvat
Ce inseamna? Pot sa fac ceva sau ...nu?

Te duci in start-control panel-large icons(daca nu ai facut asta inainte) si acolo ar trebui sa vezi "windows update". Daca nu-l vezi nu ai ce face. Programul a corectat tot ce putea. Trebuie sa reinstalezi Windows-ul.

Win update exista dar nu lucreaza....cum sa ti zic nu face update asa era si inainte

Nu inteleg ce update-uri vrei sa faci si nu merge. Update-urile se fac la o anumita perioada de timp. Si selective functie de ce windows ai, ce update-uri are deja instalate. Ai o gramajoara de setari acolo. (windows update). Incearca sa intrii acolo sa le modifici. Incearca "check for update" manual, sa vezi daca gaseste ceva. Eu am W7 Home Premium SP1 si nu fac update la el niciodata. Nu e nicio problema.

| stoica1 a răspuns:

Reinstaleaza-l.

| TempestUV a răspuns:

Nu iti mere pentru ca cel care ti-a instalat Windowsu il avea neoficial, si de asta nu iti mere.

Acolo unde e win update...e un x rosu si dca apas pe chec e blocat, dar daca spui ca nu e nici o problema...

| Mari_Marilena_1985 explică (pentru TempestUV):

Pai stiu

| Mari_Marilena_1985 explică (pentru stoica1):

Daca ar fi asa usor

Nu e nicio problema. Cel care a modificat windows-ul a scos servicul si a anulat functia de update. Daca vrei neaparat sa faci update-uri fa rost de un alt windows si instaleaza-l.
Se gasesc pe net o gramada originale.

Daca zici ca nu e problema il lasa asa...mi-e ca nu stiu sa l instalez pana la capat si raman si fara pc happy. mersi oricum