anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mi se mia deschide o partitie a Windows-ului.Imi spune : D:\nu est accesibil, the file or directory is corrupted and unreadable.Se poate face ceva?

7 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Formateaz-o si incearca iar, vezi de deschide? Daca ai avut vista si ai trevut la xp ai grija sa nu fi fost criptata cu bitlocker.

| Catalion a răspuns:

Poate ca ai vreun virus. Dai o scanare cu antivirusul si daca nici asa nu merge, incearca sa stergi tot ce ai in acea partitie ( cu conditia sa nu fie windosul instalat in ea ). Daca nici asa nu merge reinstaleaza windosul.

| OnWeed a răspuns:

Dai click dreapta pe partitie>format>vezi sa nu fie bifat quick format si dai start, va dura ceva. Vezi ca asta va sterge tot ce e sau era pe partitie.

| andreyboss a răspuns:

Ma uite eu sunt ""profesionist""in din astea cel mai bine ar fi sa instalezi windows-ul {da ce windows-uri ai?]

| onlyone a răspuns:

Ii dai click dreapta apoi explore,,, dar daca nu merge nici asa reinstaleazati windosul in partitia aceea

| Brotacelu a răspuns:

Pai incearca in urmatoarea ordine:
1. incearca s desschizi cu click dreapta si exlpore
daca nu merge treci la pasul 2
2. redenumeste partitia si apoi incearca sa o deschizi
daca nu merge poate sa fie de la un fisier care nu te lasa sa deschizi partitia
3. contacteaza-ma[un msj privat] ca mai stiu o solutie care e mai greu de explicat ...trebui sa vada ce o sa intelegi si ce nu.

distractie placuta
ps: pana ala solutia cu formatatu sau bagatu windows-ului din nou mai sunt cativa pasi prin care sa nu pierzi fisierele

| Christian333 a răspuns:

Daca ai date importante pe el incearca sa il accesezi de pe linux.
Daca nu ai un prieten cu linux poti folosi un LiveCD.