| relustefan a întrebat:

Nu pot reinstala Facebook. Am incercat dar se instaleaza singur pe versiunea cea veche care este de cosmar, nu pot sa dau laikuri nu pot sa scriu comentarii nu pot sa postez, doar il deschid. Daca aveti vreo idee va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

E a treia oara cand iti raspund, dar hei, poate si citesti. Ai un telefon vechi. Nu este aplicatie actualizata pentru el, iar cea veche nu mai e accepta de Facebook din diferite motive. Singura solutie e sa cumperi alt telefon.

| relustefan explică (pentru Wr3nch):

A mers domnule acceptabil pana sa il resetez, ce sa fac momentan telefonul asta il am.

| Ornato a răspuns (pentru relustefan):

Incearca sa mergi la setari la telefon si la update sa instalezi acolo updateuri daca sunt

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Intra pe el din Google. Poate merge.

| relustefan explică (pentru darrio2007):

Am intrat si dupa google si dupa bing dar este la fel. Trebuie sa mai fie o varianta.

| RxTx a răspuns:

Instalează Google Chrome
Instalează Mozilla
Instalează opera
Instalează safari
Instalează browserul delfin
Încearcă și pe astea trebuie sa meargă cu ceva

| RxTx a răspuns (pentru RxTx):

Instalează mini opera
Merge sa intri cu mini opera pe Facebook

| relustefan explică (pentru RxTx):

Asa zic si eu ca trebuie sa mearga ceva. Dar cu browserele am incercat si nu le accepta. Daca aveti alta idee va rog sa rezolv aceasta problema.

| RxTx a răspuns (pentru relustefan):

Da jaful înapoi mergi ajuta niște țărani la piața să descarce pepeni și îți vor da ei 100 lei mergi cu ei la un amanet și îți cumperi de la amanet o tableta la 150 lei perfecta care merge impecabil.

Sunt unele no mame dar cu care îți faci treabă și merg și pe post de telefon
Eu am fost foarte mulțumit de ele.
Merge semnalul gps chiar și în casă
Chiar poți să le folosești și în loc de telefon mobil

De exemplu VONINO

Mie mi-au plăcut chiar daca unii pe să arunce cu pietre să spună că saia e un gunoi pentru că ei sunt obișnuiți doar cu BMW și Mercedes

Au uitat că mai există și TICO

UITE AM VORBIT EU CU OMUL I-AM DAT TELEFON
SI A ZIS CA E NOUA SIGILATA
ARE FOLIA DE PROTECȚIE ORIGINALĂ PE ECRAN

AR VREA 160 LEI PE EA scrie negociabil așa că îi dai 150 lei și gata.

Ai tableta din zilele noastre.
L_am pus să facă proba daca merge aplicația Facebook și messengerul de la Facebook și i-am făcut proba și merge chiar se instalează ultima versiune de Facebook

https://m.olx.ro/d/oferta/tableta-vonino-pluri-b7-tm-IDg44WG.html

| relustefan explică (pentru RxTx):

Da multumesc pentru informatie, este foarte utila.