| sweetgirl_3609 a întrebat:

Nu pot salva pozele pe photo instrumentlaughing laughing laughing Ce fotoshop asemanator pot folosi(oricare sa imi curatze fata)Pleaselaughing laughing laughingFundasad

Răspuns Câştigător
| CosteaVlad a răspuns:

Eu tot Photoinstrument folosesc da am prins o mică şmecherie. Nu salva pozele, doar maximizezi fereastra programului (pe tot ecranul), apoi dai un "Print screen", deschizi Paint-ul şi dai Ctrl+V. Dai apoi click pe pătratul acela punctat de sus, selectezi doar conturul pozei, click dreapta - cut, apoi click sus la "File" - "New" - No, şi dai iar Ctrl+V După care dai click pe X-ul ăla roşu din dreapta sus, dai click pe "Yes", apoi "Save" peace sign Cam asta ar fi...
O seară frumoasă! happy

9 răspunsuri:
| Alex0194 a răspuns:

JoJo tocmai va anulat trialul, daca sunt bune datele zise de el e ca si cum l-ai cumpara... bafta

| Suzy a răspuns:

Nu poti deoarece este trial si trebuie cumparat

Dar daca vrei sa le salvezi fa astfel cum fac si eu si la mine merge big grin : Dupa ce modifici poza si ai vrea sa o salvezi dai PRINT SCREEN [ pe tastatura este deasupra sagetilor.] -> apoi deschizi PAINT si apesi CTRL+ V

big grin asa fac eu si merge intotdeaunatongue

| JoJo a răspuns:

Incearca sa scrii asta la Photo instrument cand salvezi poza:
Email Address: gabeli@team-uare.net

Registration Key: 06-BUSEIFYC

| JoJo a răspuns:

Alex008 la mine merg salvate cu e-mailul si parola aiahappy

| TwlGirl a răspuns:

Si eu tot photo instrument folosesc pentru ten.happy Eu de obicei maresc poza si ii dau print-screen in photoScape sau in Paint. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi... poti folosi photo editor...happy

numa daca dai la photo instrument print screen si le salvezi prin paint ...merehappy

baftabig grin

| sweetgirl_3609 explică:

Nu mi se primeste cu print screen...cum anume? PLS mai detaliat

| adelinaxoxox8888 a răspuns:

Eu nu gasesc unde scrie print screensad

| Theodoraioana96 a răspuns:

Și eu am aceeași problemă. Nu le pot salva, dar fac altceva. Pe tastatura ai un buton numit -Print Screen SysRq-. Apeși pe el și te duci in Paint.Acolo dai ctrl+v si decupezi imaginea.
Sper ca te-a ajutat!:*