| CrImmE a întrebat:

Nu prea le am cu tehnologia asa ca va cer ajutorul daca stiti si imi puteti spune la ce ajuta Wi-Fi'ul pe telefon?! thinking

Adica, daca mi-as lua un telefon cu Wi-Fi... care ar fi avantaju'?!

Funda! happy

Răspuns Câştigător
| YooCata a răspuns:

Wi-fi = internet happy
cand mergi la mall sau la o cafenea undeva uneori cei de acolo au ruter wi-fi la care te poti conecta. Cand te conectezi ai internet tongue dar vezi nu prinzi semnal de la distante foarte mari...

6 răspunsuri:
| deavolu a răspuns:

Sa stai conectat pe internet oriunde ai acces la internet wi-fi

| iloveusa a răspuns:

Daca iti iei un telefon cu wii fi,te duci frumos la mall(unde e gratis de cele Mai multe ori), sau acasa daca ai un router wireless care functioneza si te conectezi(de la setari). Si Asa poti naviga pe net.O Alta optiune e sa iti pui netul mobil, in caz ca nu ai tel cu wii fi.

| torsi a răspuns:

Unde ai semnal wi-fi te poti conecta la internet GRATIS!

| StefanVlad a răspuns:

Un telefon cu Wi-Fi e mult mai tare decat unul normal deoarece stai pe net cat vrei daca ai wirels (nu stiu daca asa se scrie). Uite am un Samsung Galaxy Mini si stau in casa pe tel nu imi mai trebuie laptop. Pot vedea ce film vreau online. Deci daca esti dispus sa iti iei un telefon cu WI-FI I-AL si nu vei regreta daca esti o persoana caruia ii place sa stea pe net sau sa socializeze! funda!

| CrImmE explică:

Va multumesc pentru. raspunsuri happy.

| teodor2009 a răspuns:

Salut wifi-ul este super avantajos pentru ca poti sa te conectezi la net de la un modem wifi adica daca mergi la mall sau mac donalds ai net gratis. eu zic sa-ti iei un telefon cu wifi