Este un pc vechi, de prin anii 1995, foarte slab, la mine in judet se vand Pentium 4 cu 350-450 lei, cu monitor, tastatura, ti-l si aduce acasa si ti-l instaleaza. Ai luat o mare teapa de la prietenul tau, da-l inapoi si sa-ti dea banii. Cu suma respectiva puteai sa-ti iai unul nou, uita-te pe site-uri si nu mai fi atat de naiv, puteai sa te uiti ori sa intrebi inainte de a lua pc-ul. Numai bine!
Asta pc bun?) as rade si cu, c*rul de tine)))
PC bun: procesor dual core 2. 4 Ghz, placa video 1 GB Nvidia GeForce 8500 GT, 3 GB ram, HDD 1 T (configuratia mea)
Zi merci daca o sa-ti mearga solitare ))))))))))))
1000 lei, pe o vechitura? :-o
Pe ala dadeam cel mult 200 lei, cu monitorul 300 lei. Poti sa joci jocuri cam pana la nivelul anului 2000, si putine jocuri de dupa aceasta data. Ti-ar merge diablo 2, starcraft, nu stiu ce altceva.
Cu 1000 lei puteai sa iti iei unul nou pe care chiar sa mearga fifa! Cu placa video si ram-ul pe care il ai... ai fi norocos sa intre in joc!
ce te-am maxima ti-a tras ala daca e asa cum ai scris tu! NU o sa mearga!
Uite ce trebuie sa ai pentru a juca fifa 2011 \;
Procesor : Dual Core 2, 4 Ghz
Memorie RAM: 1 Gb Windows XP, 2 Gb Windows Vista/7
Placa Video: Gb Windows XP, 2 Gb Windows Vista/7
Ti-ai luat cea mai mare teapa.
Da frate... ti-ai luat teapa ...in locul tau i-as da cu pc-ul in cap aluia si i-as cere bani inapoi
1: inca nu a aparuta fifa 11
2: 128 ram? 64 mb placa video? E varza calculatoru...Si pentium 3? macar ai windows Xp?
Nu este bun nici macar placa video de 256 procesor vai de el tiai luat teapa ce sa faci cu 128 ram hahah
Buna!
frate ori ai gresit tu ori... fara suparare dar din ce ai zis tu pc e prafff... nici fifa 2005 nu o sa iti mearga
Nu te supara..pana la urma ai primit banii inapoi? e foarte urat ce ti-a facut 'prietenul' tau
NUUUUUUUUUUUUUUUUU AI FACT BN
MAI de ce nu l-ai luat de pe net original sau ai rugat u prieten sa til dea/? off
in fine cred ca iti va merge!
IMI dai funda plzzz am nevoie@! sunt nou si vr multe funde! BFT!