| Strongman a întrebat:

Nu prea ma pricem in pc-uri asa ca am cumparat de la un prieten un pc si imi doresc nespus sa joc fifa 11 el mi-a spus ca e un pc foarte bun uitati configuratia lui : e un pentium 3 de 233 mhz, placa video 64mb si 128 ram mi-a spus ca pot sa joc in buna regula fifa11 am dat pe el 1000 lei. Ce zice-ti e bun? Dau funda! Eu zic ca e foooarte bun.

15 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este un pc vechi, de prin anii 1995, foarte slab, la mine in judet se vand Pentium 4 cu 350-450 lei, cu monitor, tastatura, ti-l si aduce acasa si ti-l instaleaza. Ai luat o mare teapa de la prietenul tau, da-l inapoi si sa-ti dea banii. Cu suma respectiva puteai sa-ti iai unul nou, uita-te pe site-uri si nu mai fi atat de naiv, puteai sa te uiti ori sa intrebi inainte de a lua pc-ul. Numai bine!

| Toxic a răspuns:

Asta pc bun?laughing)rolling on the floor as rade si cu, c*rul de tinelaughing)))
PC bun: procesor dual core 2. 4 Ghz, placa video 1 GB Nvidia GeForce 8500 GT, 3 GB ram, HDD 1 T (configuratia mea)winking
Zi merci daca o sa-ti mearga solitare laughing))))))))))))

| Zenithf a răspuns:

1000 lei, pe o vechitura? :-o
Pe ala dadeam cel mult 200 lei, cu monitorul 300 lei. Poti sa joci jocuri cam pana la nivelul anului 2000, si putine jocuri de dupa aceasta data. Ti-ar merge diablo 2, starcraft, nu stiu ce altceva.

| Pure.Sunshine a răspuns:

Cu 1000 lei puteai sa iti iei unul nou pe care chiar sa mearga fifa! Cu placa video si ram-ul pe care il ai... ai fi norocos sa intre in joc!

| al3xal3x1 a răspuns:

laughing ce te-am maxima ti-a tras ala daca e asa cum ai scris tu! NU o sa mearga!
Uite ce trebuie sa ai pentru a juca fifa 2011 \;
Procesor : Dual Core 2, 4 Ghz
Memorie RAM: 1 Gb Windows XP, 2 Gb Windows Vista/7
Placa Video: Gb Windows XP, 2 Gb Windows Vista/7
Ti-ai luat cea mai mare teapa.

| RaZzzWaNnn a răspuns:

Da frate... ti-ai luat teapa ...in locul tau i-as da cu pc-ul in cap aluia si i-as cere bani inapoi

| Byclick a răspuns:

1: inca nu a aparuta fifa 11
2: 128 ram? 64 mb placa video? E varza calculatoru...Si pentium 3? straight face macar ai windows Xp?

| stefan1988 a răspuns:

Nu este bun nici macar placa video de 256 procesor vai de el tiai luat teapa ce sa faci cu 128 ram hahah

| addictedToBitches a răspuns:

Buna!
frate ori ai gresit tu ori... fara suparare dar din ce ai zis tu pc e prafff... nici fifa 2005 nu o sa iti meargabig grin

| Andrei7520152 a răspuns:

Nu te supara..pana la urma ai primit banii inapoi? e foarte urat ce ti-a facut 'prietenul' tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In locul tau i-asi da cu el in cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti praf praf praf...

Răspuns utilizator avertizat
| wiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Inca nu a aparut fifa 11

| FanCkY a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUUUUU AI FACT BN
MAI de ce nu l-ai luat de pe net original sau ai rugat u prieten sa til dea/? off
in fine cred ca iti va merge!winking
IMI dai funda plzzz am nevoie@! sunt nou si vr multe funde! BFT!