| Adi1987 a întrebat:

Acolo pe Facebook cand dau pe conversatii zice ceva "Create PIN to restore messages" adica sa creez un cod PIN ca sa nu pierd mesajele, daca ies de pe cont si ma loghez iar nu pierd mesajele dar daca dezinstalez aplicatia sau dau "Clear App Data" cand intru pe cont nu mai am nicio conversatie si am bagat si codul PIN si prima data cand introducem codul ala PIN tot nu aparea nicio conversatie abia dupa apareau conversatiile si acum daca intru pe cont si bag codul PIN apar conversatiile, inainte nu era asa, nu era chestia asta cu cod PIN, conversatiile erau inregistrate pe contul de Facebook si nu le pierdeai niciodata, indiferent unde erai si chiar daca intrai de pe un dispozitiv nou aveai conversatiile, am inceput sa cred ca astia au cam inceput sa devina limitati, cam inapoiati cu reteaua lor de socializare, atat vreau sa stiu, mesajele care le-am trimis dispar doar la mine sau si la persoanele care le-am trimis? Gen daca eu nu am PIN-ul ala setat si dispar mesajele la mine dispar mesajele si la cei care le-am trimis?

Răspuns Câştigător
| Porphyrios a răspuns:

Dispar doar de la tine

0 răspunsuri: