| Blindeye a întrebat:

Nu reusesc sa conectez dispozitivul USB la calculatorul meu. Ar trebui sa imi arate ca e conectat dar nu imi apare nimic pe ecran. Am incercat si la un prieten si cu acelasi rezultat. Am fost la un magazin de electronice si nu stiu cum, s-a conectat, fara sa ii faca nimic. Cum se poate? nu inteleg! FUNDA cine stie.

5 răspunsuri:
| beatrice1bea a răspuns:

Simplu, te-ai gândit că poate atunci când conectezi ceva în pc ( telefon, tabletă) trebuie sa confirmi conectarea? Uite ce trebuie să faci :
Când conectezi pc-ul într-un alt dispozitiv, încearcă să confirmi această confirmare:de exemplu dacă vrei să conectezi Pc-ul cu un telefon, să iei o poză de pe acesta sau orice...eu de exemplu am ( iphone 5 ) și mie îmi apare în bara de sus a telefonului : USB connected... ( dacă și ți-e îți apare așa dă-i clik pe el
, da-i clik pe el iar apoi dăi pe Yurn on USB storage... dacă nu merge încearcă să contactezi un profesionist happy Sper că te-am ajutat

| Blindeye explică (pentru beatrice1bea):

Mersi mult, dar asta e problema:mie nu imi apare nimic pe bara de sus.

| beatrice1bea a răspuns (pentru Blindeye):

Mmmm.n-am idee, încercă să mergi. nu știu : la cosmote, Vodafone, Orange (depinde pe ce rețea ești, și poate te ajută aceștea )winking succes

| KobraXS a răspuns:

Pai stick-ul este 3.0 sau 2.0 iar tu la calculatorul tau ai incercat doar intr-un port USB care probabil nu era compatibil cu stick-ul. DAca ai incercat in toate porturile USB inseamna ca tu ai doar ai porturi 2.0 sau 3.0 iar stick-ul USB nu este compatibil cu acestea, adica calculatorul nu-l citeste.Si la prietenul tau presupun ca s-a intamplat acelasi lucru. Daca ai stick 3.0 trebuie sa-l bagi intr-un port 3.0 iar daca este 2.0 trebuie sa-l bagi intr-un port 2.0

| Blindeye explică (pentru KobraXS):

Mersi mult de ajutor, dar eu am avut calculatorul mai demult virusat. Atunci cand era virusat mergea fara probleme in toate porturile. Dupa ce l-am restartat nu a mai mers deloc. Ieri a mers un pic, dar nu mi se conecta din telefon. Nu cred ca e vreo problema cu porturile. Mersi oricum.